Julehilsen fra fotballavdelingen

«Kjære alle foreldre, spillere og andre fotballvenner i Heming.

2018-12-21
andrenh

Vi nærmer oss slutten på et år med mye positivt å se tilbake på. Vi i leder- og trenerapparatet er stolte av å jobbe i en klubb som stadig tar steg, og gleder oss til å fortsette å videreutvikle både spillere og klubben i 2019.

Det er fantastisk å se nesten samtlige spillere i blått Heming-tøy. Vi er i ferd med å utvikle en kultur hvor spillerne er stolte av klubben sin og viser det ved å bære logoen på treninger og kamper mange dager i uka. Det er morsomt å se at akademikullene våre er store og at kvaliteten på det sportslige er høyere enn noen gang. Vi har en jenteavdeling med masse jenter som virkelig elsker fotball, og som ønsker å se hvor langt de kan nå med hardt arbeid.

I Heming Fotball har vi vært opptatt av å utvikle spillere i lang tid. I år er et av resultatene at fire spillere har skrevet proffkontrakter med eliteserieklubber. Vi ønsker å gratulere Tobias Bjørnebye (RBK), Sakarias Opsahl (VIF), Oskar Opsahl (VIF) og Kristoffer Askildsen (Stabæk) med dette, og håper det kan være til inspirasjon for de yngre som drømmer om å nå dette nivået. Fremover ønsker vi å vise at ikke bare går det an, men det lønner seg å være enda lengre i Heming om man vil bli «best». Rammene for utvikling blir stadig bedre. Anlegget vårt har i flere år vært i toppklasse. Trenerapparatet besitter god kompetanse og vi tar stadig steg. I 2019 blir videoanalyse en større del av hverdagen vår for spillere som brenner for utvikling. Dette er et viktig! Vi bruker enda mer tid og ressurser på å utvikle trenerne gjennom trenerveiledning. Alt sammen skal komme våre spillere til gode. Vi skal selvfølgelig fortsatt ta vare på alle våre spillere og gi et best mulig tilbud til alle sammen. I Heming er vi stolte av å ha et tilbud til alle barn og unge i området, vi har ingen å miste!

 Jeg vil avslutte året med å takke foreldre, trenere og andre bidragsytere for en fantastisk jobb for klubben. La oss møtes det nye året med energi, kompetanse og dytte klubben enda noen steg i riktig retning.


SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL