Velkommen til kurs med Antidoping Norge!

Antidoping Norge kommer til Heming 06.11 for å holde kurset "Ren Utøver. Kurset er for alle fra 15 år og eldre. Er du aktiv men ikke konkurrerer ønsker vi at du skal delta, skal du konkurrere er kurset obligatorisk.

2018-11-16
erlends

Antidoping er et viktig og samtidig komplekst tema. IL Heming er kategorisert som et «Rent Idrettslag». Det innebærer at vi støtter opp under Antidoping  Norge og jobber for en ren idrett. Selv om vi er et «Rent Idrettslag» har alle utøvere ansvar for egne handlinger. Det er derfor viktig å kjenne til reglementet og hvilke konsekvenser det har å bryte dopingbestemmelsene. Viste du at til og med enkelte kosttilskudd kan inneholde stoffer som står på dopinglisten?

For å guide utøvere gjennom reglementet har Antidoping Norge satt opp et kurs som heter «Ren Utøver». Dette kurset er for alle fra 15 år og eldre, men har du gjennomført kurset tidligere, trenger du ikke å møte opp.
Er du med på treninger i Heming ønsker vi at du skal delta, tenker du å konkurrere (uansett størrelse på konkurranse) er kurset obligatorisk.

Kurset består av en praktisk del og en teoretisk del.  

Praktisk del:

Den praktiske delen gjennomfører vi på Hemingbanen i storsalen.

Det blir et hyggelig og lærerikt kurs 06.desember kl 17.00-18.30!

Påmelding til praktisk del: HER(kurset er gratis)

Teoretisk del:

Denne kan du gjennomføre på egenhånd hjemme. Det tar 30 min, og etter dette får du en diplom tilsendt på mail. KLIKK HER for teoridelen.

Alle utøvere som skal konkurrere for klubben må ha begge deler. Diplomet fra teoridelen sendes til Erlend Stokke erlend@heming.no  

Vel møtt!

 Mvh

Erlend Rosseland Stokke

IL Heming

 

 

Aktiviteter

26.08.2019
Orientering: Nybegynnertrening

18:00 - 19:15

Jegersborgdammen

26.08.2019
Orientering: 10-14 trening

18:00 - 19:15

Jegersborgdammen