O-trening for ungdom/juniorer i 2022

Vi har en bred gruppe av ungdoms- og juniorløpere i aldersklassen 14-20 år.

Denne gruppen består av ungdom (14-16 år) og juniorer (17-20 år). Noen satser for å hevde seg i Norges-toppen, mens mange er med bare fordi det er moro å løpe o-løp.

Hovedtrener er i år Emil Størmer. Han vil ha ansvar for å tilrettelgge de o-tekniske øktene, m.m. Han vil også være tilgjengelig for råd og tips både når det gjelder o-teknikk og kondisjonstrening.

For å få variasjon i terreng og utfordringer varierer opplegg og oppmøtested fra uke til uke. Følg med på den interne Facebook-siden der det legges ut aktuell informasjon.

For å bli bedre i orientering gjelder det å ta mange poster. Vi fortsetter derfor med 1000-poster utfordringen der klubbens løpere utfordres til å telle postene de tar gjennom hele sesongen og sende inn dokumentasjon på antall poster tatt i løpet av året til klubbens etter årets siste løp, Blodslitet, i slutten av oktober.

Velkommen til Heming Orientering
Vi ønsker nye o-løpere velkommen til Heming Orientering, og vi håper at nybegynnere tar kontakt med trenerne eller en annen i klubben slik at vi kan hjelpe en best mulig i gang. Vi oppfordrer nyinnflyttede familier i Heming Orienterings område som er interessert i o-idretten til å ta kontakt med oss. Vi tar imot nye løpere hele året og det er bare å ta kontakt basert på kontaktinformasjonen på våre nettsider, eller med styret på e-post.