O-trening for ungdom/juniorer i 2020

Vi har en bred gruppe av ungdoms- og juniorløpere i aldersklassen 14-20 år.

Denne gruppen består av ungdom (14-16 år) og juniorer (17-20 år). Noen satser for å hevde seg i Norges-toppen, mens mange er med bare fordi det er moro å løpe o-løp.

Hovedtrener er Karl Fremstad. Han vil ha ansvar for å tilrettelgge de o-tekniske øktene, m.m. Han vil også være tilgjengelig for råd og tips både når det gjelder o-teknikk og kondisjonstrening.

På grunn av koronasituasjonen har vi for tiden ingen faste treningstider, men følg med på den interne Facebook-siden der det legges ut økter for egentrening, og også noen mindre aktiviteter som avtales fra gang til gang.

Alle våre aktiviteter arrangeres i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern; aktivitet med nærkontakt er ikke tillatt, det skal sikres at deltakerne til enhver tid holder minst 2 meters innbyrdes avstand, og det skal ikke være mer enn maks 5 personer som deltar i en gruppe. Vi vil heller ikke benytte stemplingsenheter eller noe annet man skal ta på.

For å bli bedre i orientering gjelder det å ta mange poster. Vi fortsetter derfor med 1000-poster utfordringen der klubbens løpere utfordres til å telle postene de tar gjennom hele sesongen og sende inn dokumentasjon på antall poster tatt i løpet av året til klubbens etter årets siste løp, Blodslitet, i slutten av oktober.

Velkommen til Heming Orientering
Vi ønsker nye o-løpere velkommen til Heming Orientering, og vi håper at nybegynnere tar kontakt med trenerne eller en annen i klubben slik at vi kan hjelpe en best mulig i gang. Vi oppfordrer nyinnflyttede familier i Heming Orienterings område som er interessert i o-idretten til å ta kontakt med oss. Vi tar imot nye løpere hele året og det er bare å ta kontakt basert på kontaktinformasjonen på våre nettsider, eller med styret på e-post.

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket