Kontakt oss!

 

Styret i Heming Orientering sesongen 2024:

Leder

Øystein Myrvold

Nestleder/sportslig

Jøran Kristensen

 

Martin Pira

 

Merete Jebsen

Nybegynner/rekruttering

Helen Prestgard

Møtende vara

Jon Kjenseth

 

Send epost til Orientering

O-trening for ungdom/juniorer høsten 2023

Vi har en bred gruppe av ungdoms- og juniorløpere i aldersklassen 13-20 år.

Denne gruppen består av ungdom (13-16 år) og juniorer (17-20 år). Noen satser for å hevde seg i Norges-toppen, mens mange er med bare fordi det er moro å løpe o-løp.

Første trening etter sommeren er tirsdag 22.august kl 18.00. Det legges opp til to o-tekniske treninger per uke.

På tirsdager er det sprint trening i urbane strøk og på torsdager er det skogstrening.

Hovedtrenere er i år Katerina Vlasova og Tommaso Scalet. De vil ha ansvaret for å tilrettelgge de o-tekniske øktene, m.m. Trenerne vil også være tilgjengelig for råd og tips både når det gjelder o-teknikk og kondisjonstrening.

For å få variasjon i terreng og utfordringer varierer opplegg og oppmøtested fra uke til uke. Følg med på den interne Facebook-siden og Spond der det legges ut aktuell informasjon.

For å bli bedre i orientering gjelder det å ta mange poster. Vi fortsetter derfor med 1000-poster utfordringen der klubbens løpere utfordres til å telle postene de tar gjennom hele sesongen og sende inn dokumentasjon på antall poster tatt i løpet av året til klubbens etter årets siste løp, Blodslitet, i slutten av oktober.

Velkommen til Heming Orientering
Vi ønsker nye o-løpere velkommen til Heming Orientering.

Vi oppfordrer nyinnflyttede familier i Heming Orienterings område som er interessert i o-idretten til å ta kontakt med oss. Vi tar imot nye løpere hele året og det er bare å ta kontakt på orientering@heming.no.