Harald E-F 2019-05-06 10:35:58

O-trening for voksne

Vi i Heming Orientering har i år et nytt tilbud som vi har kalt «O-trening for voksne». Dette er en liten treningspakke der hensikten er å gi en innføring i kart og kompass, samtidig som man får litt mosjon ved å komme seg ut, prøve orientering selv i praksis og dermed utfordre seg selv på en ny arena. Våre dyktige instruktører vil legge til rette for at det blir en sosial og trygg ramme rundt det hele, der mestring og løpeglede står i fokus.

 

*** Påmelding her! ***

 

Hvem passer dette for?
Dette passer supert for alle som er glad i å løpe i skogen, er nysgjerrige på hva orientering er for noe, har barn som har begynt med orientering, eller som kanskje bare selv ønsker å bli del av et sosialt treningsmiljø for voksne. Man trenger ikke ha noen forhåndskunnskaper eller erfaring fra før. Her får man innføring helt fra bunnen. I orientering får man trent både hodet og kroppen; trening med mening!

 

Hva inngår i treningspakken?

  • 4 treninger i mai/juni
  • 1 bonus-trening m/oppfriskning etter sommerferien
  • Deltakelse i ett O-løp: «Nydalten» lørdag 31. august (Heming dekker startkontingenten her og vil ha instruktører til stede)
  • Gratis nedlasting av alle tur-o kartene våre! (Tilgjengelig fra slutten av mai, så man kan øve/trene også på egen hånd)

 

Hvem er instruktører?
Instruktører for dette vil være to av våre mest erfarne løpere, og som også selv er mammaer for aktive O-barn: Signe Astrup Arnesen og Marit Inngjerdingen.

 

Hvor og når er dette?
Oppstart er mandag 6. mai, kl 18:00-19:15 fra Skøyen skole.

De neste tre treningene er 20. mai, 27. mai og 3. juni.

Treningene er samtidig og samme sted som Nybegynnertreningen vår for barn, og 10-14 treningen for de litt mer erfarne. Dette kan altså med fordel kombineres med å kjøre barna på trening. Vi vil ha ekstra med trenere disse mandagene slik at vi kan følge barna mens foreldrene er opptatt.

 

Hvordan melder man seg på?
Ingen påmelding til den første treningen, mandag 6. mai! Da er det gratis og åpent for alle, det er bare å møte opp kl 18:00. Kom og prøv!

Dersom man har lyst til å fortsette etter dette melder man seg på her: Påmelding O-trening for voksne

 

Hva koster det?
Hele pakken koster kr 500,- for alle som har barn på en av treningene våre.
For andre koster det kr 600,-.

 

Treningen høres veldig bra ut, men MÅ man være med i det O-løpet?
Selvsagt ikke! Men om man ikke er med i noen O-løp går man glipp av «halve moroa» med orientering… På et vanlig orienteringsløp finnes det mange forskjellige løyper slik at alle får den utfordringen som passer sitt nivå, uansett om du er nybegynner, erfaren, ung, gammel, mosjonist eller eliteløper. Dette brede utvalget av løyper i kombinasjon med barnepass og ulike barneaktiviteter for de minste gjør at orientering passer spesielt godt for familier. I andre idretter opplever mange at barna må kjøres til hver sin stadion flere ganger i uken. I orientering er derimot alle samlet på et sted, og med naturen som arena.

 

Ta kontakt på orientering@heming.no dersom det er spørsmål.

Se også Facebook her: https://www.facebook.com/events/663507454100131/

 

Velkommen til O-trening for voksne!

Aktiviteter

05.10.2020
O-trening: 10-13 år - Høsten 2020

18:00 - 19:30

Jegersborgdammen, Bogstad

05.10.2020
O-trening: Nybegynnere - Høsten 2020

18:00 - 19:00

Jegersborgdammen, Bogstad

11.10.2020
Klubbmesterskap løp - Skogsløpet 11.oktober

10:00 - 14:00

Hemingseter