Påmelding til akademiets vinterperiode 2

Lyst til å spille mer fotball i vinter? Akademiet starter opp igjen med  2. vinterperiode allerede på mandag 4. januar. Perioden varer fram til påske.

2020-12-11
steinhoeg

 

Om Akademiet

Akademiet, eller AKA, er en egen avdeling i Heming Fotball med egen akademisjef og flere kvalifiserte trenere. AKA er en helårsaktivitet som retter seg inn mot spillerutvikling av spillere fra 6 til 12 år.

På Akademiet er det fotballutviklingen som er i fokus, samtidig som barna skal oppleve mestring og glede i trygge omgivelser.

De to yngste årskullene (6 og 7 år) trener innendørs i Heminghallen gjennom vinteren. Ved påmelding Akademiet vil du velge antall treningsøkter du ønsker å delta på, trykk her for å komme til påmeldingssiden.

Treningstider for akademiet 2.periode finner du her: https://www.heming.no/Fotball/Sidemeny/AKAdemiet/Treningstider.html

Akademiligaen

Akademiligaen er et samarbeid mellom 8 klubber i nærmiljøet: Heming, Ullern, Ready, Røa, Holmen, Snarøya, Frigg og Bærums Verk Hauger (BVH).

Intensjonen og formålet med akademiligaen er å gi et organisert kamptilbud i vinterhalvåret, hvor klubbenes akademispillere møtes til kamper i enten cupformat (6-11 år) eller seriespill (12 år). Akademiligaen er et kamptilbud til alle spillere som deltar på Hemingakademiet, og alle spillerne får tilbud om like mange kamper. Her er fokuset spillerutvikling i kampsituasjoner og ikke å vinne kampen.  Les mer om akademiligaen her: https://www.heming.no/Fotball/Sidemeny/AKAdemiet/Akademiligaen.html


SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL