Adrenalin Contest

Gruppen ble opprettet for våre mest ivrige medlemmer - av våre trenere. Denne gruppen er ikke som de andre gruppene i Adrenalinformatet, noe som betyr at man ikke kan melde seg på via vanlig påmelding.

Treningene er spisset inn mot konkurranseformatet derav navnet «Contest», og dette er Adrenalins satsingsgruppe innenfor avdelingens grener - Freeski, Snowboard og Freeride. Det er ikke satt en nedre eller øvre aldersgrense for å kunne bli tatt ut til gruppen, men plassene per gren er begrenset. 

Gruppen har fokus mot konkurranseformatet, men for å kunne bli tatt ut til gruppen handler det også om at utøver er flink til å ivareta alle rundt seg på en god måte, har gode holdninger, viser lidenskap og interesse for sporten.

Tett individuell oppfølging - begrenset antall

Contestgruppen er for et begrenset antall medlemmer fordi trenerne har tett oppfølging av deltagerne. Du skal delta på Norgescuper enten på ski eller brett gjennom vintersesongenKonkurranser er ikke hovedgrunnen for at alle driver med idretten sin, og det er derfor naturlig for noen å takke nei til contestgruppen.

Hvorfor er ikke jeg med i contest?

Noen vil kanskje oppleve at om de ikke er en del av Contest gruppen - ja så vil de ikke nå sine mål eller tro at de ikke er "gode nok". Dette stemmer ikke da mange av medlemmene våre er flinke nok, men kanskje ikke har vist den innsatsen/viljen på treningene som trenere ser etter. Kanskje noen vil tro at om de ikke kommer med nå, så vil de aldri kunne få bli med. Trenerne følger med på hver eneste trening i hallen og i bakken, og det foretas løpende vurderinger og "opptak".

Vi ønsker å se det lille ekstra på treningene, det som utgjør forskjellen!