Adrenalin Senior

 

pow%20out.jpg

 

Hva er Adrenalin senior?

Gruppen startet som navnet tilsier, for seniorer. Om dette var for folk over 20, 40 eller 60år er det kun mentor Stevje som vet fasiten på. Gruppen består av folk på både ski og brett og er til for de som fortsatt vil bli med på gøy og moro tilknyttet sin aktivitet. Vi vet at medlemmene som deltar her har det kjempeartig uansett alder!

 

Vi ønsker å bygge opp Seniorgruppen slik at vi får to undergrupper som kan trene samtidig:

 

Adrenalin Senior Contest (18+):

Dette er vårt tilbud til aktive utøvere på ski og brett som konkurrerer i og utenfor rekruttlandslag/ landslag, utøvere som slenger seg med og deltar på utvalgte konkurranser for gøy og moro, samt tidligere aktive utøvere som ønsker å opprettholde skills og kontakten med miljøet. 

 

Adrenalin Senior (20-65):

Dette er vårt tilbud til gamle ski og brettfolk som ønsker å holde treningen vedlike og ha det gøy sammen på barmarkstreninger og gjennom felles treninger og samlinger på snø om vinteren. Passer alle som ønsker å utfordre kroppen utover daglige gjøremål, og som har grunnleggende gode ferdigheter på ski/brett, pensjonerte aktive og de som drømmer om å utvikle mestring ut fra sitt allerede etablerte basis nivå. Målet er å ha det gøy sammen, og skape opplevelser av utvidet mestring.

 

Tilbudet:

Adrenalin har alltid villet opprettholde et tilbud som fanger bredt om de som ønsker å fortsette med noe «organisert» og føle en tilknytning til det miljøet de har en forkjærlighet til. Uten at fokuset er for resultatbasert, men skaper engasjement og begeistring.

 

Innhold:

Gruppen vil ha innslag av det samme innholdet vi tilbyr de andre treningsgruppene våre, men vil også gi trenerne mulighet til å utfordre gruppen på litt utradisjonelle måter enn våre yngre grupper. 

 

Mål:

På lang sikt ønsker vi også å ivareta flere utøvere som ønsker å satse videre innenfor sin gren etter f.eks. endt toppidrettsgymnas. Vi forstår hvordan utøvere kan oppleve å noen ganger stå litt alene etter å ha hatt et godt apparat rundt seg i noen år, og her ønsker vi å representere et godt tilbud.

 

Ved å delta på seniortreningene vil du:

 

  1. Få mulighet- og tilgang på fasiliteter som holder høyt nivå
  2. Få hjelp av faglig solide og ressurssterke trenere som har mulighet til å «pushe» deg slik du har blitt pushet av gode trenere tidligere.
  3. Være en del av et miljø som har det gøy sammen!

 

Vi – Stevje, Stian og trenerne i Adrenalin ønsker dere alle velkommen!

 

Påmelding: Senior påmelding