Adrenalin Freeski/ Snowboard jentegruppe

 

Hva:

Høsten 2016 startet Adrenalin med et treningstilbud kun for jenter. Vi ønsket gjennom dette å rekruttere flere jenter inn i klubbene, bygge et større og sterkere miljø, samt legge tilrette for at jenter kunne få utfordre og utvikle seg i samarbeid med andre jenter. 

 

Vi bryr oss ikke om hva man har på beina, men er mer opptatt av at parken berikes av jenter. Ski og snowboard både sklir og skal samme vei, så hva treningene våre går ut på finner du via Freeski og Snowboard på våre hjemmesider. Gruppen skal bestå av jenter både på ski og snowboard og det legges til rette for spesielle treningsøkter ila de forskjellige sesongene. 

 

Utvikling:

Ila høsten er tilbudet hovedsakelig for 2006-2011, men til vinteren er intensjonen at det blir en egen gruppe for jenter født i 2006 eller tidligere, og en 2007-2011 gruppe. Vi vil også forhåpentligvis ha egne samlinger for jentegruppen, men dette avhenger av antall deltakere som blir med. Vi oppfordrer foreldre til å knytte kontakt med hverandre for å skape engasjement og begeistring rundt dette miljøet. På den måten vil vi kunne lettere legge til rette for turer og samlinger for denne deltagerne av denne gruppen.

 

Gruppen styres i all hovedsak av Sebastian Bergan, men vil også ha innslag fra andre trenere ila de forskjellige sesongene.