Bull Ski & Kajakk og Superski er nye samarbeidspartnere!

Etter mange gode år med Milslukern har Heming Langrenn valgt å satse sammen med Bull Ski & Kajakk og Superski. Vi takker for samarbeidet vi har hatt - nå ser vi fremover!
Vår nye avtale vil sørge for at våre medlemmer får høy kompetanse, god service og gode rabatter i både butikk(er) og på nett!
2020-06-19
karfrem

Vi har nå valgt Bull Ski & Kajakk og Superski som samarbeidspartner som sportsforretning fremover. Vi er trygge på at dette er et godt valg - vi skal spille hverandre gode!

Avtalen vil sørge for at alle medlemmer i IL Heming får høy kompetanse, god service og gode rabatter i både butikk(er) og på nett. Butikkene til Bull finner du på Majorstua, Røa og i Sandvika. I tillegg vil det være nøyaktig de samme villkårene i lokalene til Superski rett utenfor skiløypene i Holmenkollen.
 
Klubbrabatten er 20% på alle varer (ikke sykler, el-artikler og padling). I tillegg vil det være ytterligere 10% rabatt på utstyr vi anser som «de viktigste» for en langrennsutøver - ski, rulleski, skistøvler og staver. Med disse rabattene håper vi at medlemme våre ser mulighetene til å gjøre gode kjøp hos en proff aktør. I tillegg vil vår klubbekledning også fremover bli solgt via nettbutikken hos Bull Ski & Kajakk. Da har vi alt på samme sted og håper det settes pris på av våre medlemmer. Ved å handle hos Bull Ski & Kajakk eller Superski med klubbrabatten bidrar ditt kjøp til at vi kan opprettholde vårt gode aktivitestilbud i klubben til en lav pris. Info om klubbavtalen hos Bull Ski & Kajakk og Superski finner du på https://bull-ski-kajakk.no/Heming.
 
For å få tilgang til klubbrabatten vår i nettbutikk går du til: https://bull-ski-kajakk.no/Heming og klikker deg videre inn i nettbutikken etter eget ønske.
Handler du fysisk i butikk trenger du bare å si at du er Hemingmedlem når du er i butikken.
 
Vi i Heming Langrenn gleder oss til å samarbeide med Bull og Superski fremover!
 
Kontakt karl@heming.no ved spørsmål.

Superski-logo-sort.jpg

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn