Tidtakerbrikker

Mange arrangører gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker.

Norges Skiforbund legger opp til at alle løpere 11 år og eldre har sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker. Arrangørene anmodes om å ha nok leiebrikker tilgjengelig for de som ennå ikke har skaffet seg sin egen brikke. Mange arrangører tilbyr leiebrikker, som kan være et godt alternativ i stedet for å kjøpe ny for få renn.

For løpere til og med 10 år forutsetter vi ikke at de har egen brikke. Dersom en arrangør benytter emiTag brikker til tidtakingen skal alle utøverne som bringer med seg egen brikke få benytte denne, dersom brikkenummeret er lagt inn ved påmeldingen.

Registrering av brikkenummer:
Nytt for sesongen 2023/2024: Alle som skal gå skirenn og har egen tidtakerbrikke må registrere brikkenummeret i Minidrett. Dette for at brikkenummer skal komme med ved påmelding i Isonen. Trykk på denne linken for å administrere brikkenummer.

Kjøp av brikke:
Dersom du ønsker å kjøpe brikke, kan den bestilles hos https://emit.no/produkter/ 

Pris kr 865,- EmiTag v3 (pr. mars 2023).

Bytte av Brikke
Det er mulig å kjøpe/overta en brikke av en annen løper (som ikke skal bruke brikken sin lenger). Endring av brikkenummer gjøres samtidig som man melder seg på gjennom Minidrett. Det brikke-nummeret man registrerer da, følger denne løperen inntil det legges inn et nytt brikkenummer ved en annen påmelding

Hvis du ikke har med brikken din til rennet:
Arrangørene kan legge opp til utleie av brikker, og NSF har satt en maks leiepris for dette:

* kr. 100,- pr. renndag for junior og senior
* kr. 50,- pr. renndag for 11-16 år.
* kr. 25,- pr. renndag for utøvere opp til og med 10 år.

Skifte av batteri/kjøp av ny brikke
Batteriet er loddet fast og må KUN byttes av fagfolk. Batteriet SKAL byttes etter 5 år.

Alle emiTag-brikker som har serienr lavere enn 4053005 skal byttes inn før vintersesongen 2023/24

Emit gir 25% rabatt på ny brikke, dersom man har en gammel emiTag-brikke, som ønskes byttet inn med en ny brikke. Bestill i så fall ny emiTag V3 med 25% innbytterabatt og send din gamle brikke til Emit AS, Bedriftsveien 10, 0950 Oslo. De sender ny brikke så snart de har mottatt den gamle. De gir ikke rabatt for mistet brikke.

 

 

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn