Ungdomsbirken 2024

Bli med på den tradisjonsrike Heming-samlingen til Ungdomsbirken 15-17.mars. Ungdomsbirken går fra Sjusjøen til Lillehammer, ca 15 km løype, med masse nedoverbakker. Dette er et fantastisk skirenn som passer for alle og som vi i Heming lager en sosial ramme rundt! I år, som i fjor, bor vi på hytter i Sjusjøen-område. Vi vil forsøke å gruppere årskullene samlet så langt som mulig. Dette blir en helg med mye skiglede, sosial fritid og mestringsfølelse hvor det i tillegg til renn på søndagen legges opp til skitur lørdag.  Mat er inkl. i prisen. 

Dette er en foreldredrevet samling, og vi har med foreldre som har god kompetanse på smøring, og som sørger for at alle deltagerne får best mulige ski til rennet. Alle får også hjelp med startnummer, pakking av sekk og annet de trenger hjelp og støtte til før rennet.

Samlingen er åpen for Heminger som i løpet av 2024 fyller 12-16 år (2012-2008). Dette er en meget populær tur basis førstemann til mølla. Ved eventuelt stor interesse vil vi forsøke å få flere hytter.

Deltageravgift for:
- utøver: kr2.000,-
- foresatt/leder: kr600,-

Påmeldingsfrist  1. mars kl23:55.
Er ikke betaling foretatt innen 1 time vil påmeldingen automatisk bli slettet.

Påmeldingslink: https://app.rubic.no/Public/Events/18604

Påmelding skirenn:
NB: Dere må selv sørge for å melde på utøveren deres på selve rennet.
For mer info se: https://birkebeiner.no/no/ski/ungdomsbirken-ski-15-km

Det vil bli satt opp et transportopplegg.  Ledere må stille med bil.

Ikke reis hvis du er syk!  Husk reiseforsikting. Bindene påmelding.

Viktig:  Alle medlemmer av Heming IL har en eksisterende profil i medlemssystemet RUBIC. Dette gjelder også de fleste foresatte til mindreårige utøvere, selv om den foresatte selv ikke er medlem av idrettslaget.
For medlemmer og deres foresatte ber vi derfor om at dere benytter "Logg inn" ved påmelding for å unngå doble profiler i systemet. Har du problemer med innlogging eller har spørsmål angående til ditt medlemskap, kontakt kontoret@heming.no .

Bruk av informasjon i påmeldingsskjemaet:
Ved å fylle inn navn og annen informasjon i påmeldingsskjemaet samtykkes det at deler av denne informasjonen fremkommer på offisielle deltaker-, start- og resultatlister.

Hvis anonymitet ønskes ta kontakt med Hela-admin v/Erik Chr. Myhre (mobil:90829617 / mail: erik.myhre@heming.no).

Mer info følger til alle påmeldte når det nærmer seg. For spørsmål, kontakt erik.myhre@heming.no

  • IMG_1623.jpg

 

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn