Erik 2017-10-12 14:55:57

Familiesamling Trysil 3.-5.desember 2021

Info

Velkommen til årets familiesamling på Trysil for Heming Langrenn! Vi gleder oss til en sosial og aktiv helg på Radisson Blu Resort Trysil. Vi skal gå mye på ski og samtidig ha fokus på det sosiale denne helgen. Det er godt at vi endelig kan være mer sosiale. Hotellet egner seg veldig bra til dette. I tillegg til ski vil det være muligheter for å bade/svømme, bowling, styrketrening på treningsrom mm. I år som sist deler vi hotellet med Røa Langrenn - vi har tilstrebet et parallellforskjøvet program. Likevel finnes det flust av muligheter til å være sosiale med våre gode venner i Røa - det er bare hyggelig!

Pris

-        Per person 3-6 år:           kr1.300,-

-        Per person 7-12 år:         kr2.300,-

-        Per personer over 13 år: kr2.600,-

-        HL og 2008-gruppen:       kr3.600,- (torsdag-søndag)
                                                  (2008- og HL-gruppen kan velge om de er med fra torsdag eller fredag)

Dette inkluderer organiserte treninger med trenere, løypeavgift, premier, overnatting, super frokost, idrettslunsj, god middag, internett, parkering, teknikk for voksne, administrasjon, betalingsløsning, fri tilgang til sauna og boblebad. Drikke til lunsj og middag bestilles individuelt under måltider. Snegaranti inntil en uke før.

Påmelding

Påmelding: klikk HER

Vi håper at hele familien blir med, men vi skjønner at det ikke alltid går. Dersom foreldre ikke har mulighet til å stille, ber vi dere om å alliere dere med bekjente! Vi holder organiserte treninger for årskull 2006-2015. I tillegg vil det være organiserte treninger for de voksne som ønsker å forbedre teknikken. Barn som er yngre enn 2015 kan gjerne gå på ski - i følge med forelder!

Trivselsregler: klikk HER

For at samlingen skal være en positiv opplevelse for alle sammen blir det viktig at vi følger noen trivselsregler. Disse ligger vedlagt og godtas ved påmelding. Ellers ser vi frem til en super samling og håper vi alle stiller med godt humør og treningsglede. Trivselsreglene gjelder i hovedsak for utøverne, men de fleste punktene er også noe vi forventer av foreldre.

Frist for påmelding: Søndag 7. november kl 23:55. 

Det er bindende påmelding!

Transport

Vi kjører privatbiler til samlingen. Familiene må selv ordne med egen transport. Vi oppfordrer til samkjøring. Husk mye trafikk ut av Oslo fredag ettermiddag!

For de i HL- og 2008-gruppen som trenger transport til Trysil på torsdag 2/12 og eventult hjem på søndag 5/12 må Trysilekspressen benyttes - se nedenfor.  

Kontakt langrenn@heming.no ved spørsmål!

Program

Torsdag

- Avreise med Trysilekspressen (nor-way.no) fra Oslo Bussterminal kl16:00 (for de fra 2008 og HL-gruppen som ønsker å delta på samling  fra torsdag 2/12)

Fredag

-Anbefalt avreise fra Oslo før kl. 16:00, forventet ankomst Trysil før kl. 19:00. (kan være kø ut av Oslo på fredager)

-Info kl. 19:00. Storsalen.

-Middag kl. 19:15. Storsalen.

-Kino m/Røa for utøvere inkl. popcorn og saft kl. 20:00-22:00. Multisalen (ved siden av Storsalen). 

Lørdag

-Frokost kl. 07:00-8:20. Storsalen.

-Økt 1 kl. 08:30. Trysilknuten Skiarena. Vi går SKØYTING.

  • Vi går 08:30 presis. Oppmøte senest 08:25.

-Lunsj på hotellet kl 11:30. Storsalen. 

-Smørekurs kl. 13:00-13:30. Møterom 1+2. Torstein og Eivind

-Økt 2 kl. 13:45. Trysilknuten Skiarena. Vi går SKØYTING.

  • Vi går kl. 13:45 presis. Oppmøte senest kl. 13:40.
  • FELLESBILDE med Heming+Røa 15:40 på stadion. Deretter FELLESBILDE kun Heming før vi går tilbake til hotellet.

-Middag kl. 17:00. Storsalen.

-Sosialt kl. 18.30 til senest kl. 19:45. Storsalen.

Søndag

SMØRETIPS: vi kommer med et godt tips fra vår samarbeidspartner Swix

-Frokost kl. 07:00-8:20. Storsalen.

- Økt 3 kl. 08:30. Trysilknuten Skiarena. Vi går KLASSISK.

  • Vi går kl. 08:30 presis. Oppmøte senest kl. 08:25.

-Lunsj inkl. avslutning kl. 11:30 til senest kl. 12:45. Storsalen.

-Utsjekk senest 13:00. Det anbefales å gjøre alt klart for utsjekk FØR lunsj.

-Hjemreise etter lunsj. (Trysileksperessen avg. kl14:46)

Mulighet for å reise hjem senere etter eget ønske. Eventuell senere utsjekk avtales direkte med hotellet - selvkost.

Treningsgrupper

Voksen: 

2014+2015

2012+2013 

2011

2010 

2009 

2008

HL

Det er mulighet til å delta i yngre aldersgruppe enn alder tilsier. Skriv inn i kommentarfeltet i påmeldingen hvis det er ønskelig å delta i yngre gruppe.

Treningsprogram

Treningsopplegget er tilpasset  alder og lengde på økter. Fokus er SKIGLEDE. 

Stilart lørdag: skøyting - søndag: klassisk. Da har vi god glid lørdag, og smører festesmøring lørdag kveld/søndag morgen.

Hotellet

Vi bor på Radisson Blu Resort Trysil. Adressen er "Hotelvegen 1". Innsjekk på hotellet fra torsdag/fredag kl. 16:00. Parkering på utsiden av hotellet eller i garasjeanlegg i tilknytning til hotellet (får adgangskort hit ved innsjekking). Eventuelle spørsmål rundt hotellet tas direkte med dem: +4762449000.

Måltider

Alle måltider er betalt ved påmelding. Disse serveres i Storsalen på hotellet til angitte tidspunkter iht. tidsprogrammet. Måltidene skal være sosiale for ALLE som er med på tur - ta ansvar og vær inkluderende! 

Oppgitte allergier i påmeldingen vil bli meldt inn til hotellet og tas hensyn til med egne alternativer der det vil være gjeldene. Ta direkte kontakt med hotellet ved spørsmål vedr. dette. 

En utøver er alvorlig allergisk mot alt av nøtter, peanøtter og mandler. Denne utøveren reagerer også på nøttestøv og han kan ikke oppholde seg nær noen som spiser nøtter. Han har alltid med seg adrenalinpenn, og dersom et allergisk anfall mot formodning skjer, skal denne pennen settes i låret så raskt som mulig. For å unngå at vi får et alvorlig tilfelle med denne personen vil det derfor ikke være servering/salg av nøtter på hotellet denne helgen, og vi ber om at ingen kjøper med dette utenifra, heller. Takk for forståelsen!

Filmkveld med Røa

Alle utøvere tar fredag etter middag turen til naborommet for popcorn+saft samt få Heminglue. Hvorvidt de ønsker å se film er opp til dem selv - vi håper så mange som mulig sitter sammen for å se denne sammen.

Smørekurs

Vi arrangerer smørekurs for de som ønsker dette på lørdag. Det vil være fokus på helt elementære ting, og kan således sees på som et "nybegynnerkurs". Vi håper så mange som mulig vil delta her!

Fellesfotografering lørdag

Vi tar lørdag på skiarenaen fellesbilde med Røa og siden et med Heming. Hvis alle samarbeider om å være effektive rundt disse to bildene lover vi at det er over på kort tid.

Sosialt lørdag

Lørdag etter vi er ferdige med fellesmiddag vil det være sosialt opplegg for ALLE. Vi skal forsøke å treffe alle deltakere på samlingen med opplegget, og vil ha noen leker, quiz mm. Det er fokus på det SOSIALE rundt dette, ikke at det er en konkurranse. Det tar ikke så altfor lang tid, og det vil således være mye fritid lørdag kveld i etterkant av dette!

Bildetakning under samlingen

Det vil bli tatt bilder underveis på samlingen. Det vil IKKE bli publisert bilder uten at de følger NIF´s reglement for bildebruk: https://www.idrettsforbundet.no/tema/retningslinjer/retningslinjer-for-publisering-av-bilder-og-film-av-barn/ . Eventuelle problemer med bildetakning underveis på samlingen ta kontakt med eivind@heming.no

Bading

I tilknytning til hotellet er det et eget badeland. Det er god plass til ca. 50 gjester samtidig. Vi har tidligere tildelt hver årgang faste badetider. Dette fungerte ikke optimalt og vi har i år ikke tildelt noen bestemte tider. Det er derfor fint om foreldre snakker sammen og avtaler seg imellom for når de tenker å bade. Badeland er gratis for alle som bor på hotellet. Det er ikke egne badevakter fra Heming i badelandet, og således må foreldre/ansvarspersoner for barn ta ansvar for sikkerheten til barna. Avtal dere imellom!

Bowling

Hotellet har flere bowlingbaner. Dere booker eventuelt baner og tider i resepsjonen på selvkost.

Smørebod

Det finnes smørebod til dispensasjon på hotellet og på stadion. Vi anbefaler å smøre skiene for søndagens klassiske økt lørdag kveld.

Oppbevaring av ski

I år har hotellet anskaffet flere skiskap. I folderen til romnøkkelen dere får ved innsjekking står det romnummer og et skiskapnummer. Romnøkkel virker til rommet der skiskapene står. Skiene deres kan plasseres her. Ski som blir oppbevart i ganger blir fjernet av hotellet, grunnet brannsikkerhetsregler. Ski kan alternativt oppbevares på hotellrommet.

Romfordeling

Romfordelingen er gjort basert på ønsker ved påmeldingen. Iht. GDPR-regler har vi ikke anledning til å publisere disse her. Det bør ikke være noen overraskelser ved innsjekk over hvem en bor på rom med ;) 

Skistadion

Vi trener på Trysilknuten skiarena. Vi går SAMLET gruppevis fra hotellet til arena til angitt tidspunkt. Det er ikke langt å gå - ca. 5 minutter. Oppmøtested for de respektive gruppene utenfor hotellets inngangsparti vil bli vist på storskjerm fredag kveld (vi er mange, så vi må spre oss litt.)

Løypestatus og føremelding:

https://www.trysil.com/no/Trene/Langrenn-og-skiskyting/tidligsno/loypestatus/

https://skisporet.no/setView/61.2707072/12.2563648/14/norges_grunnkart 

Pakkeliste

-Ski/sko/staver for klassisk og skøyting. MERK UTSTYRET!

-Hodelykt

-Drikkebelte/vannflaske

-Vintertreningsklær

-Badeklær

-Refleksvest (utøvervest, Heming)

-Skismøring for relevant temperatur

-Sko til innebruk på hotellet

Kontaktinfo trenere:

Kommer HER

 

VI GLEDER OSS TIL SAMLING!

Kontakt langrennl@heming.no eventuelt 92019807 ved spørsmål!

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn