Erik 2017-10-12 14:55:57

Familiesamling Trysil 29.11-01.12.2024

 

Hold av helgen 29.11-01.12.2024 for Heming langrenns familiesamling i Trysil.

Mer info kommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info
Velkommen til årets familiesamling på Trysil for Heming Langrenn 1.-3. desember! Vi gleder oss til en sosial og aktiv helg på Radisson Blu Resort Trysil. Vi skal gå mye på ski og samtidig ha fokus på det sosiale denne helgen. I tillegg til ski vil det være muligheter for å bade/svømme, bowling, styrketrening på treningsrom mm. Som vanlig deler vi hotellet med Røa Langrenn - vi har tilstrebet et parallellforskjøvet program. Likevel finnes det flust av muligheter til å være sosiale med våre gode venner i Røa - det er bare hyggelig!

Pris
I en tid med mye økende priser klarer vi å holde fjorårets priser. 

-        Pr person 3-6 år:                           kr 1.300,- 

-        Pr person 7-12 år:                         kr 2.300,- 

-        Pr personer over 13 år:                 kr 2.600,-

Dette inkluderer organiserte treninger med trenere, transport av trenere, løypeavgift, premier, overnatting, super frokost, idrettslunsj, god middag, internett, parkering, teknikk for voksne, en runde bowling for barna, administrasjon, betalingsløsning, fri tilgang til sauna og boblebad. Drikke til lunsj og middag bestilles individuelt under måltider. Vi har snøgaranti inntil en uke før.

Påmelding
Vi håper at hele familien blir med, men vi skjønner at det ikke alltid går. Dersom foreldre ikke har mulighet til å stille, ber vi dere om å alliere dere med bekjente! Vi holder organiserte treninger for årskull 2008-2017. I tillegg vil det være organiserte treninger for de voksne som ønsker å forbedre teknikken. Barn som er yngre enn 2017 kan gjerne gå på ski - i følge med forelder!

For at samlingen skal være en positiv opplevelse for alle sammen blir det viktig at vi følger noen trivselsregler. Disse ligger vedlagt og godtas ved påmelding. Ellers ser vi frem til en super samling og håper vi alle stiller med godt humør og treningsglede. Trivselsreglene gjelder i hovedsak for utøverne, men de fleste punktene er også noe vi forventer av foreldre.

Trivselsregler: klikk HER

Frist for påmelding: Søndag 5. november kl 23:55. 

For påmelding klikk HER

Er ikke betaling foretatt innen 48 timer vil påmeldingen automatisk bli slettet.

Det er bindende påmelding!

Viktig:  Alle medlemmer i Heming IL har en eksisterende profil i medlemssystemet RUBIC. Dette gjelder også de fleste foresatte til mindreårige utøvere, selv om den foresatte selv ikke er medlem av idrettslaget.
For medlemmer og deres foresatte ber vi derfor om at dere benytter "Logg inn" ved påmelding for å unngå doble profiler i systemet. Har du problemer med innlogging eller har spørsmål angående til ditt medlemskap, kontakt kontoret@heming.no .

Transport
Vi kjører privatbiler til samlingen. Familiene må selv ordne med egen transport. Vi oppfordrer til samkjøring. Husk mye trafikk ut av Oslo fredag ettermiddag!

For de i HL-gruppen som ønsker mer trening jobbes det med å tilrettelegge for dette. Mer informasjon kommer på hvordan dette gjennomføres.

Kontakt eivind@heming.no ved spørsmål!

Program

Fredag
- Anbefalt avreise fra Oslo før kl. 16:00, forventet ankomst Trysil før kl. 19:00. (kan være kø ut av Oslo på fredager)

- Info kl. 19:00. Storsalen.

- Middag kl. 19:15. Storsalen.

- Kino m/Røa for utøvere inkl. popcorn og saft kl. 20:00-22:00. Multisalen (ved siden av Storsalen). 

Lørdag
- Frokost kl. 07:00-8:20. Storsalen.

- Økt 1 kl. 08:30. Trysilknuten Skiarena. Vi går SKØYTING.

- Lunsj på hotellet kl 11:30. Storsalen. 

- Økt 2 kl. 13:45. Trysilknuten Skiarena. Hemingstafetten blir en del av økta. Vi går SKØYTING.

- Middag kl. 17:00. Storsalen.

- Sosialt kl. 18.30 til senest kl. 19:45. Storsalen.

Søndag
SMØRETIPS: vi kommer med et godt tips fra vår samarbeidspartner Swix

- Frokost kl. 07:00-8:20. Storsalen.

- Økt 3 kl. 08:30. Trysilknuten Skiarena. Vi går KLASSISK.

- Lunsj inkl. avslutning kl. 11:30 til senest kl. 12:45. Storsalen.

- Utsjekk senest 13:00. Det anbefales å gjøre alt klart for utsjekk FØR lunsj.

- Hjemreise etter lunsj. (Trysileksperessen avg. kl. 15:00 fra Trysil buss stasjon nede i bygda)

Mulighet for å reise hjem senere etter eget ønske. Eventuell senere utsjekk avtales direkte med hotellet til selvkost.

Treningsgrupper
2017+2016 Skileik

2015+2014

2013

2012

UHR 2011+2010

HL (2009-2008)

Voksen

Det er mulighet til å delta i yngre aldersgruppe enn alder tilsier. Skriv inn i kommentarfeltet i påmeldingen hvis det er ønskelig å delta i yngre gruppe.

Treningsprogram
Treningsopplegget er tilpasset alder og lengde på økter. Fokus er SKIGLEDE. 

Stilart lørdag: skøyting - søndag: klassisk. Da har vi god glid lørdag, og smører festesmøring lørdag kveld/søndag morgen.

Hotellet
Vi bor på Radisson Blu Resort Trysil. Adressen er "Hotelvegen1". Innsjekk på hotellet fra torsdag/fredag kl. 16:00. Parkering på utsiden av hotellet eller i garasjeanlegg i tilknytning til hotellet (får adgangskort hit ved innsjekking). Eventuelle spørsmål rundt hotellet tas direkte med dem: +4762449000.

Måltider
Alle måltider er betalt ved påmelding. Disse serveres i Storsalen på hotellet til angitte tidspunkter iht. tidsprogrammet. Måltidene skal være sosiale for ALLE som er med på tur - ta ansvar og vær inkluderende! 

Oppgitte allergier i påmeldingen vil bli meldt inn til hotellet og tas hensyn til med egne alternativer der det vil være gjeldene. Ta direkte kontakt med hotellet ved spørsmål vedr. dette. 

Filmkveld med Røa
Alle utøvere tar fredag etter middag turen til naborommet for popcorn+saft samt få Heminglue. Hvorvidt de ønsker å se film er opp til dem selv - vi håper så mange som mulig sitter sammen for å se denne sammen.

Fellesfotografering lørdag
Vi tar lørdag på skiarenaen fellesbilde med Røa og siden et med Heming. Hvis alle samarbeider om å være effektive rundt disse to bildene lover vi at det er over på kort tid.

Sosialt lørdag
Lørdag etter vi er ferdige med fellesmiddag vil det være sosialtopplegg for ALLE. Vi skal forsøke å treffe alle deltakere på samlingen med opplegget, og vil ha noen leker, quiz mm. Det er fokus på det SOSIALE rundt dette, ikke at det er en konkurranse. Det tar ikke så altfor lang tid, og det vil således være mye fritid lørdag kveld i etterkant av dette!

Bildetakning under samlingen
Det vil bli tatt bilder underveis på samlingen. Det vil IKKE bli publisert bilder uten at de følger NIF´s reglement for bildebruk: https://www.idrettsforbundet.no/tema/retningslinjer/retningslinjer-for-publisering-av-bilder-og-film-av-barn/ .Eventuelle problemer med bildetakning underveis på samlingen ta kontakt med eivind@heming.no

Bading
I tilknytning til hotellet er det et eget badeland. Det er god plass til ca. 50 gjester samtidig. Vi har tidligere tildelt hver årgang fastebadetider. Dette fungerte ikke optimalt og vi har i år ikke tildelt noen bestemte tider. Det er derfor fint om foreldre snakker sammen og avtaler seg imellom for når de tenker å bade. Badeland er gratis for alle som bor på hotellet. Det er ikke egne badevakter fra Heming i badelandet, og således må foreldre/ansvarspersoner for barn ta ansvar for sikkerheten til barna. Avtal dere imellom!

Bowling
Hotellet har flere bowlingbaner. Dere booker eventuelt baner og tider i resepsjonen på selvkost.

Smørebod
Det finnes smørebod til dispensasjon på hotellet og på stadion. Vi anbefaler å smøre skiene for søndagens klassiske økt lørdag kveld.

Oppbevaring av ski
I år har hotellet anskaffet flere skiskap. I folderen til romnøkkelen dere får ved innsjekking står det romnummer og et skiskapnummer. Romnøkkel virker til rommet der skiskapene står. Skiene deres kan plasseres her. Ski som blir oppbevart i ganger blir fjernet av hotellet, grunnet brannsikkerhetsregler. Ski kan alternativt oppbevares på hotellrommet.

Romfordeling
Romfordelingen er gjort basert på ønsker ved påmeldingen. Iht.GDPR-regler har vi ikke anledning til å publisere disse her. Det bør ikke være noen overraskelser ved innsjekk over hvem en bor på rom med ;) 

Skistadion
Vi trener på Trysilknuten skiarena. Vi går SAMLET gruppevis fra hotellet til arena til angitt tidspunkt. Det er ikke langt å gå - ca. 5minutter. Oppmøtested for de respektive gruppene utenfor hotellets inngangsparti vil bli vist på storskjerm fredag kveld (vi er mange, så vi må spre oss litt.)

Løypestatus og føremelding:
https://www.skisporet.no/map/61.3160771/12.2525024/12

Pakkeliste
- Ski/sko/staver for klassisk og skøyting. MERK UTSTYRET!

- Hodelykt

- Drikkebelte/vannflaske

- Vintertreningsklær

- Badeklær

- Refleksvest (utøvervest, Heming)

- Skismøring for relevant temperatur

- Sko til innebruk på hotellet

Kontaktinfo trenere:
Kommer HER

 

VI GLEDER OSS TIL SAMLING!

Kontakt Eivind Tonna på eivind@heming.no eventuelt 92019807 ved spørsmål!

+

Bruk av informasjon i påmeldingsskjema:
Ved å fylle inn navn og annen informasjon i påmeldingsskjemaet godtas det at dette blir delt med de som har tilgang til skjemaet/listen.
Hvis anonymitet ønskes ta kontakt med HeLa admin v/Erik Chr. Myhre.
(908 29 617 / 
erik.myhre@heming.no)

 

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn