Erik 2017-10-12 14:55:57

Familiesamling Trysil 02-04 desember 2022

Info

Velkommen til årets familiesamling på Trysil for Heming Langrenn! Vi gleder oss til en sosial og aktiv helg på Radisson Blu Resort Trysil. Vi skal gå mye på ski og samtidig ha fokus på det sosiale denne helgen. I tillegg til ski vil det være muligheter for å bade/svømme, bowling, styrketrening på treningsrom mm. Som vanlig deler vi hotellet med Røa Langrenn - vi har tilstrebet et parallellforskjøvet program. Likevel finnes det flust av muligheter til å være sosiale med våre gode venner i Røa - det er bare hyggelig!

Pris

I en tid med mye økende priser klarer vi å holde fjorårets priser.

-        Per person 3-6 år:           kr1.300,-

-        Per person 7-12 år:         kr2.300,-

-        Per personer over 13 år: kr2.600,-

Dette inkluderer organiserte treninger med trenere, transport av trenere, løypeavgift, premier, overnatting, super frokost, idrettslunsj, god middag, internett, parkering, teknikk for voksne, administrasjon, betalingsløsning, fri tilgang til sauna og boblebad. Drikke til lunsj og middag bestilles individuelt under måltider. Vi har snøgaranti inntil en uke før.

Påmelding

Påmelding: klikk HER

Vi håper at hele familien blir med, men vi skjønner at det ikke alltid går. Dersom foreldre ikke har mulighet til å stille, ber vi dere om å alliere dere med bekjente! Vi holder organiserte treninger for årskull 2007-2016. I tillegg vil det være organiserte treninger for de voksne som ønsker å forbedre teknikken. Barn som er yngre enn 2016 kan gjerne gå på ski - i følge med forelder!

Trivselsregler: klikk HER

For at samlingen skal være en positiv opplevelse for alle sammen blir det viktig at vi følger noen trivselsregler. Disse ligger vedlagt og godtas ved påmelding. Ellers ser vi frem til en super samling og håper vi alle stiller med godt humør og treningsglede. Trivselsreglene gjelder i hovedsak for utøverne, men de fleste punktene er også noe vi forventer av foreldre.

Frist for påmelding: Søndag 6. november kl 23:55. 

Det er bindende påmelding!

Transport

Vi kjører privatbiler til samlingen. Familiene må selv ordne med egen transport. Vi oppfordrer til samkjøring. Husk mye trafikk ut av Oslo fredag ettermiddag!

+

Bruk av informasjon i påmeldingsskjema:
Ved å fylle inn navn og annen informasjon i påmeldingsskjemaet godtas det at dette blir delt med de som har tilgang til skjemaet/listen.
Hvis anonymitet ønskes ta kontakt med HeLa admin v/Erik Chr. Myhre.
(908 29 617 / erik.myhre@heming.no)

Kontakt langrenn@heming.no ved spørsmål!

 

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn