karfrem 2017-10-12 14:55:57

Familiesamling Trysil 3.-5.desember 2021

Vi sikter mot familiesamling på Trysil 3.-5. desember 2021

INFO FRA 2019

Info

Velkommen til årets familiesamling på Trysil for Heming Langrenn! Vi gleder oss til en sosial og aktiv helg på Radisson Blu Resort Trysil. Vi reiser på tur for å gå på ski, men det sosiale ved helgen og muligheten for å bli kjent med nye venner er også noe vi har fokus på med samlingen. I tillegg til ski vil det være muligheter for å bade/svømme, bowling, styrketrening på treningsrom mm. I år som i fjor deler vi hotellet med Røa Langrenn - vi har tilstrebet et paralellforskjøvet program. Likevel finnes det flust av muligheter til å være sosiale med våre gode venner i Røa - det er bare hyggelig!

Program

Fredag

-Anbefalt avreise fra Oslo før kl. 16:00, forventet ankomst Trysil før kl. 19:00.

-Info kl. 19:00. Storsalen.

-Middag kl. 19:15. Storsalen.

-Kino m/Røa for utøvere inkl. popcorn og saft kl. 20:00-22:00. Multisalen (ved siden av Storsalen). 

Lørdag

-Frokost kl. 07:00-8:20. Storsalen.

-Økt 1 kl. 08:30. Trysilknuten Skiarena. Vi går SKØYTING.

  • Vi går 08:30 presis. Oppmøte senest 08:25.

-Lunsj på hotellet kl 11:30. Storsalen. 

-Smørekurs kl. 13:00-13:30. Møterom 1+2. 

-Økt 2 kl. 13:45. Trysilknuten Skiarena. Vi går SKØYTING.

  • Vi går kl. 13:45 presis. Oppmøte senest kl. 13:40.
  • FELLESBILDE med Heming+Røa 15:40 på stadion. Deretter FELLESBILDE kun Heming før vi går tilbake til hotellet.

-Middag kl. 17:00. Storsalen.

-Sosialt kl. 18.30 til senest kl. 19:45. Storsalen.

Søndag

SMØRETIPS: BLÅ EKSTRA

-Frokost kl. 07:00-8:20. Storsalen.

- Økt 3 kl. 08:30. Trysilknuten Skiarena. Vi går KLASSISK.

  • Vi går kl. 08:30 presis. Oppmøte senest kl. 08:25.

-Lunsj inkl. avslutning kl. 11:30 til senest kl. 12:45. Storsalen.

-Utsjekk senest 13:00. Det anbefales å gjøre alt klart for utsjekk FØR lunsj.

-Hjemreise etter lunsj.

Mulighet for å reise hjem senere etter eget ønske. Eventuell sen ere utsjekk avtales direkte med hotellet - selvkost.

Treningsgrupper

Voksen: Marion R. Huber + Wilhelm Moe. X deltakere.

2012+2013: Ingrid H. Furst + Adele Ascheoug. 11 utøvere.

2011+2010: Aurora Wiggen + Torstein B. Larsen + Christoffer L. Nilsen. 29 utøvere.

2009: Karl Fremstad + Tobias Nilsen. 23 utøvere.

2008: Hermine Widding + Thea Wisløff. 22 utøvere.

2007: Christian Hjelde. 12 utøvere.

2006+2005: Simen Bergan. 8 utøvere.

Treningsprogram

De respektive trenerne har selv satt sammen et treningsopplegg som er anpasset ift. ferdigheter og lengde på økter. Fokus er SKIGLEDE. 

Vi går stilart skøyting lørdag og klassisk søndag. Dette grunnet meldt vær samt at de yngste som er med på samlingen kun har ett par ski. Da har vi god glid lørdag, og smører på med festesmøring lørdag kveld/søndag morgen på disse skiene.

Hotellet

Vi bor på Radisson Blu Resort Trysil. Adressen er "Hotelvegen 1". Innskjegg på hotellet fra fredag kl. 16. Parkering på utsiden av hotellet eller i garasjeanlegg i tilknytning til hotellet (får adgangskort hit ved innskjegging). Eventuelle spørsmål rundt hotellet tas direkte med dem: +4762449000.

Måltider

Alle måltider er betalt for ved påmelding. Disse serveres i Storsalen på hotellet til angitte tidspunkter iht. tidsprogrammet. Måltidene skal være sosiale for ALLE som er med på tur - ta ansvar & vær inkluderende! 

Oppgitte allergier i påmeldingen er meldt inn til hotellet og tas hensyn til med egne alternativer der det vil være gjeldene, ta direkte kontakt med hotellet ved spørsmål vedr. dette. 

En utøver fra Røa er alvorlig allergisk mot alt av nøtter, peanøtter og mandler. Denne utøveren reagerer også på nøttestøv og han kan ikke oppholde seg nær noen som spiser nøtter. Han har alltid med seg adrenalinpenn, og dersom et allergisk anfall mot formodning skjer, skal denne pennen settes i låret så raskt som mulig. For å unngå at vi får et alvorlig tilfelle med denne personen vil det derfor ikke være servering/salg av nøtter på hotellet denne helgen, og vi ber om at ingen kjøper med dette utenifra, heller. Takk for forsåelsen!

Filmkveld med Røa

Alle utøvere tar fredag etter middag turen til naborommet for popcorn+saft samt få Heminglue. Hvorvidt de ønsker å se filmen "Aladdin" (2019) er opp til dem selv - vi håper så mange som mulig sitter sammen for å se denne sammen.

Smørekurs

Vi arrangerer smørekurs for de som ønsker dette på lørdag. Det vil være fokus på helt elementære ting, og kan således sees på som et "nybegynnerkurs". Vi håper så mange som mulig vil delta her!

Fellesfotografering lørdag

Vi tar lørdag på skiarenaen fellesbilde med Røa og siden et med Heming. Hvis alle samarbeider om å være effektive rundt disse to bildene lover vi at det er over på kort tid.

Sosialt lørdag

Lørdag etter vi er ferdige med fellesmiddag vil det være sosialt opplegg for ALLE. Vi skal forsøke å treffe alle deltakere på samlingen med opplegget, og vil ha noen leker, quiz mm. Det er fokus på det SOSIALE rundt dette, ikke at det er en konkurranse. Det tar ikke så altfor lang tid, og det vil således være mye fritid lørdag kveld i etterkant av dette!

Bildetakning under samlingen

Det vil bli tatt bilder underveis på samlingen. Det vil IKKE bli publisert bilder uten at de følger NIF´s reglement for bildebruk: https://www.idrettsforbundet.no/tema/retningslinjer/retningslinjer-for-publisering-av-bilder-og-film-av-barn/ . Eventuelle problemer med bildetakning underveis på samlingen bes ta kontakt med karl@heming.no.

Bading

I tilknytning til hotellet er det et eget badeland. Det er god plass til ca. 50 gjester samtidig. Vi har tidligere tildelt hver årgang faste badetider. Dette fungerte ikke optimalt og vi har i år ikke tildelt noen bestemte tider. Det er derfor fint om foreldre snakker sammen og avtaler seg i mellom for når de tenker å bade. Badeland er gratis for alle som bor på hotellet. Det er ikke egne badevakter fra Heming i badelandet, og således må foreldre/ansvarspersoner for barn ta ansvar for sikkerheten til barna. Avtal dere i mellom!

Bowling

Hotellet har flere bowlingbaner. Dere booker eventuelt baner og tider i resepsjonen på selvkost.

Smørebod

Det finnes smørebod til dispensasjon på hotellet og på stadion. Vi anbefaler å smøre skiene for søndagens klassiske økt lørdag kveld.

Oppbevaring av ski

I år har hotellet anskaffet flere skiskap. I folderen til romnøkkelen dere får ved innsjekking står det romnummer og et skiskapnummer. Romnøkkel virker til rommet der skiskapene står. Skiene deres kan plasseres her. Ski som blir oppbevart i ganger blir fjernet av hotellet, grunnet brannsikkerhetsregler. Ski kan alternativt oppbevares på hotellrommet.

Romfordeling

Romfordelingen er gjort basert på ønsker ved påmeldingen. Iht. GDPR-regler har vi ikke anledning til å publisere disse her. Det bør ikke være noen overraskelser ved innsjekk over hvem en bor på rom med ;) 

Skistadion

Vi trener på Trysilknuten skiarena. Vi går SAMLET gruppevis fra hotellet til arena til angitt tidspunkt. Dette er ikke langt å gå - ca. 5 minutter. Oppmøtested for de respektive gruppene utenfor hotellets inngangsparti vil bli vist på storskjerm fredag kveld (vi er mange, så vi må spre oss litt.)

Løypestatus og føremelding:

https://www.trysil.com/no/Trene/Langrenn-og-skiskyting/tidligsno/loypestatus/

https://skisporet.no/setView/61.2707072/12.2563648/14/norges_grunnkart 

Pakkeliste

-Ski/sko/staver for klassisk og skøyting. MERK UTSTYRET!

-Hodelykt

-Drikkebelte/vannflaske

-Vintertreningsklær

-Badeklær

-Refleksvest (utøvervest, Heming)

-Skismøring for relevant temperatur

-Sko til innebruk på hotellet

Kontaktinfo trenere

Marion R. Huber - +4799403799

Wilhelm Moe -

Ingrid H. Furst - +4740745410

Adele Ascheoug - +4795164015

Aurora Wiggen - +4746286128

Torstein B. Larsen - 

Christoffer L. Nilsen - +4741770091

Karl Fremstad - +4797622674

Tobias Nilsen - +4791240710

Hermine Widding - 

Thea Wisløff - +4796015980

Christian Hjelde - +4748274236

Simen Bergan - +4797579800

 

VI GLEDER OSS TIL SAMLING!

Kontakt karl@heming.no eventuelt +4797622674 ved spørsmål!

 

 

 

 

 

 

 

---------------------Ikke les videre - informasjon nedenfor tilhører ikke programmet-----------------------------

INNBYDELSE 

Info

Den 6.-8. desember 2019 inviterer Heming Langrenn store og små til familiesamling på Trysil! Dette er en skisamling der formålet er at alle deltakere skal få gode og lærerike skiopplevelser. Vi ønsker å legge til rette for en sosial samling, der en kan bli bedre kjent med foreldre og utøvere i, og på tvers av årskull. Vi ønsker at så mange som mulig blir med. Dette er vår måte å skape et enda bedre miljø i gruppen- vi ønsker at alle skal føle tilhørighet til langrennsavdelingen.

Samlingen vil være på Radisson Trysil, som ligger i bunnen av alpinbakkene. Vi har fått familierom og leiligheter med plass til opptil 5 gjester pr rom. Radisson kommer også i år til å gi oss en minnerik helg, med ekstra god mat, flotte rom og en herlig atmosfære! Fra hotellet er det gangavstand til skistadion, der vi finner gode lysløyper hvor vi kan finpusse teknikk og form til sesongstart!

Vi holder organiserte treninger for årskull 2008-2013. I tillegg vil det være organiserte treninger for de voksne som ønsker å forbedre teknikken. Barn som er yngre enn 2013 kan gjerne gå på ski - i følge med forelder!

Pris

-      Per person under 13 år: 2200 kroner

-      Per personer over 13 år: 2500 kroner

Dette inkluderer organiserte treninger med trenere, løypeavgift, premier, overnatting, super frokost, idrettslunsj, god middag, internett, parkering, teknikk for voksne, administrasjon, betalingsløsning, fri tilgang til sauna og boblebad. Alle priser er inkludert MVA. Drikke til lunsj og middag bestilles individuelt under måltider. Inklusiv er også snøgaranti (ikke snø, pengene tilbake)!

Påmelding

Til påmelding:

Vi håper at hele familien blir med, men vi skjønner at det ikke alltid går. Dersom foreldre ikke har mulighet til å stille, ber vi dere om å alliere dere med bekjente! Vi holder organiserte treninger for årskull 2008-2013. I tillegg vil det være organiserte treninger for de voksne som ønsker å forbedre teknikken. Barn som er yngre enn 2013 kan gjerne gå på ski - i følge med forelder!

Trivselsregler: HER

For at samlingen skal være en positiv opplevelse for alle sammen blir det viktig at vi følger noen trivselsregler. Disse ligger vedlagt og godtas ved påmelding. Ellers ser vi frem til en super samling og håper vi alle stiller med godt humør og treningsglede. Trivselsreglene gjelder i hovedsak for utøverne, men de fleste punktene er også noe vi forventer av foreldre.

Frist for påmelding: Fredag 22. november kl 23:55. 

Det er bindende påmelding!

Transport

Vi kjører privatbiler til samlingen. Familiene må selv ordne med egen transport. Vi oppfordrer til samkjøring. Husk mye trafikk ut av Oslo fredag ettermiddag!

Kontakt karl@heming.no ved spørsmål!


Samarbeidspartnere Heming Langrenn


Følg oss på

Facebook

Instagram