Pokaler for sesongen 2020

De faste pokalene i Hela skulle vært utdelt med heder og verdighet på Aktives Aften 2020 som dessverre måtte avlyses pga Covid19.
Pokalene har imidlertid funnet sine verdige vinnere og er utdelt.  For mer klikk på LES MER.

2021-02-01
Erik

Innsatspokalen 2020 (jente)
Kriterier: a) Har vist stor interesse både på barmark- og skitrening.
               b) Har deltatt aktivt både i konkurranser og i sosial sammenheng.

Vinner: Jenny Watndal
Jenny er både syklist og skiløper og en av de beste i sitt årskull i begge idretter. Som trener er Jenny utrolig motiverende å jobbe med. Hun smiler alltid, er ekstremt lett å kommunisere med og gir alltid tilbakemelding på opplegg. Kan hun komme på trening, er hun der! Jenny har med sitt oppmøte, smil og heiing på de andre skapt seg sin beste sesong som skiløper både teknikk- og resultatmessig.


Innsatspokalen 2020 (gutt)
Kriterier: a) Har vist stor interesse både på barmark- og skitrening.
               b) Har deltatt aktivt både i konkurranser og i sosial sammenheng

Vinner:  Fredrik Bull
Stiller alltid på alle treninger og er alltid blid noe som smitter over på andre. Virkelig en sosial bidragsyter. Han drar også i gang sosiale aktiviteter for 07 etter trening noe som er med på å styrke samholdet. Veldig opptatt av at alle har det bra, og bryr seg om alle. 


Fremgangspokalen 2020
Kriterier: Har oppnådd stadig bedre plasseringer (i forhold til foregående sesong(er)).

Vinner:  Nora Falster
Hun har vist jevn fremgang i flere år, og toppet sin foreløpige merittliste med 3.plass i jr. NC Sprint i Holmenkollen. Hun er målrettet, seriøs, utviklingsvillig og sosial. Hun er klar over hvilke egenskaper hun må jobbe med for å forbedre seg i sporet. Gjennom sommeren har hun også perset i flere testrenn, som kan tyde på ytterligere fremgang og utvikling. Samtidig som hun er opptatt av egen fremgang og egne mål, ser hun de andre utøverne i gruppen ut fra deres egne forutsetninger. Hun er en sosial skiløper som setter det å trene med gruppen høyt, noe som legges merke til av andre utøvere som følger hennes eksempel.


Representantskapets pokal 
(Vandrepokal)
Kriterier: a) Må ha deltatt i alle 3 Naborunderennene. (Kun 2 gjennomført – siste avlyst pga Covid19 – to renn premieres som tre renn/stor pokal).
               b) Beste plassering i to åpne renn, fortrinnsvis KM eller Oslo Skifestival og Hemingrennet.

Vinner:  Sindre Njå Bjørkmann  - 1. pl + 1. pl i KM


Jan Bull’s Vandrepokal
Kriterier: Best i KM og NM/Hovedlandsrennet, dvs. beste plassering sammenlagt (ved plass-siffer) i KM og NM/Hovedlandsrennet.

Vinner:  Emilie Marie Moland Krogsrud  - 3. pl i HL og 3. + 3. pl i KM

+

Dessverre kunne ikke vandrepokalene Heming Unge Dame og Heming Unge Herre deles ut da kriteriet ‘beste tid i forhold til distanse i klubbmesterskapet’ ikke ble oppnådd siden rennet ble avlyst pga Covid19.

Vi gratulerer vinnerne 2020 og ønsker dem alle lykke til videre.

Vi håper at utmerkelsene kan være en inspirasjon for oss alle til å holde ut og se fremover til kommende spennende sesonger.

 

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn