Superski sommerskiskoler

Påmeldingen til Superski sine sommerskiskoler er åpen - trykk "Les mer" for info!

2021-02-02
karfrem

Link til skiskolesider:www.superski.no/superski/skiskoler/

Uke 1: 21-24.juni
Uke 2: 9. -12.august 

Pris: 2949,-

Vi har søskenrabatt, som går ut på at man får 450kr i rabatt på påmeldingene på de neste påmeldingene av søsken. Rabatten gjelder kun innenfor samme skiskoleuke. Velg da «påmelding» under klasse/kategori, også ved påmelding av barn nummer to så velger du «påmelding barn to eller flere».
Ekspempel:
1.barn 2949,-
2.barn 2949 + 2499 – 450kr rabatt
3. barn 2949 + 2499 + 2499 – 900kr rabatt osv.

Alder: Du må være født 2006-2012. Vi deler inn i årsgrupper med tett og god oppfølging fra trenere.

Sted: Holmenkollen, ved pressesenteret.

Hva inneholder Superski sin sommerskiskole: Det blir fire dager med allsidig og morsom trening, i flotte omgivelser i Holmenkollen og Nordmarka. Superski stiller med Marit Bjørgen eller Therese Johaug, og sine øvrige faste dyktige trenere. Treningsøktene vil foregå med løpesko og rulleski. Det vil bli innslag av teknikktrening, basisstyrke, intervaller, hurtighet, spenst og myr-stafetter, samt Superskis egne Mesternes Mester. Mellom treningsøktene blir det mye faglig og sosialt innhold. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke for deltagerne på Superski sommerskiskole.

Trenere: Marit Bjørgen eller Therese Johaug stiller som trener på Superskis skiskoler. Alle øvrige Superski-trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere, og har god erfaring som trenere. Vi kan derfor garantere kompetente og dyktige trenere, og at deltagerne vil få god oppfølging og utbytte av å være med på Superski sommerskiskole. Se mer om trenerne under trenerfanen på skiskolesiden.

Utsyr: Det blir mye fokus på rulleski, i tillegg til allsidige økter med joggesko på beina. Sikkerhet er viktig så allemå ha hjelm når vi har rulleskiøkter. De som ikke har rulleski får låne det, meld gjerne i fra i forkant dersom du trenger å låne.

Samarbeidspartner: Dæhlie og Swenor er med som hovedsamarbeidspartner på sommerskiskolen.

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn