Superski skiskole med Therese Johaug i høstferien!

Bli med på en knallbra treningsuke i høstferien, for alle født 2003-2009

2018-08-25
erlends

Bli med på en knallbra treningsuke i høstferien, for alle født 2003-2009! Her vil du få teknikktips på rulleski av Therese Johaug og Superskis øvrige dyktige trenere, det blir myrstafetter, Superski Viking Challenge og du får mulighet til å utfordre Therese på 100m på rulleski! www.superski.no

 

Dato: 1.oktober – 4.oktober (man-tors kl.08.30 -16.00)

 

Påmelding: www.superski.no

 

Alder: Deltageren må være født 2003-2009

 

Sted: Holmenkollen, i servicebygget. Vi har tilgang til dusj og garderober. Vi håper vi kan være ute i fint vær i pausene også, men i tilfellet været ikke er så bra har vi stor samlingsal. Her vil vi samle alle deltagerne med info ved oppmøte, og før hver dag for å gå igjennom dagens program.

 

Hva inneholder Superski Høstskiskole:
Det blir fire dager med allsidig og morsom trening i Holmenkollen! Her vil du få teknikktips på rulleski av Therese Johaug og Superskis øvrige dyktige trenere, det blir myrstafetter, terrengløp/duathlon, sprintøkt og du får mulighet til å utfordre Therese på 100m på rulleski! Treningsøktene vil foregå med løpesko og rulleski på beina. Vi vil også arrangere Superski Viking Challenge siste dagen, som er en uhøytidelig og allsidig konkurranse.

 

Mellom treningsøktene blir det mye faglig og sosialt innhold. Vi skal ha det moro mellom øktene også, og bli kjent med andre ivrige skiløpere på tvers av klubber. Det blir også faglig påfyll, med blant annet videoanalyse av teknikk og diverse foredrag. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke for deltagerne på Superski høstskiskole. Skiskyttere og kombinertløpere er også hjertelig velkommen, men da med trening uten gevær og uten hopp.

Detaljert program ligger på www.superski.no

Vår samarbeidspartner IDT Sports stiller med rulleski for de som måtte trenge det. Meld gjerne ifra dersom du trenger å låne skøyting eller klassisk rulleski.

Trenere:
Alle trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere, og har god erfaring som trenere. Vi kan garantere kompetente og dyktige trenere, og at alle deltagerne vil få godt utbytte av å være med på Superski Høstskiskole. Vi sørger også for at alle deltagere blir sett og får god oppfølging de dagene de er med på skiskolen.

 

Samarbeidspartnere:
Våre samarbeidspartnere under høstskiskolen er Dæhlie og IDT Sports.

 

Pris: 2599,-

 

Vi har søskenrabatt, som går ut på at man får 500kr i rabatt på påmeldingene på de neste påmeldingene av søsken. Bruk kampanjekode «søsken» på påmeldingen på barn nummer to eller flere.

Ekspempel:
1.barn 2499,-
2.barn 2499 + 1999 – 500kr rabatt
3. barn 2499 + 1999 + 1999 – 1000kr rabatt
4.barn 2499 + 1999 + 1999+1999 – 1500kr rabatt
osv.

 

Avbestilling: Ved avmelding før 1.september refunderes halvparten av den totale kursavgiften som er innbetalt, evnt kan plassen kan overdras til andre om ønskelig eller til en senere skiskole.

Spørsmål eller annet; ta gjerne kontakt på info@superski.no, evnt ring Joakim eller Peder på hhvs 90959089 /92040927.

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn