VIL DU BIDRA LITT EKSTRA FOR HEMING LANGRENN?

Til alle foreldre i Heming Langrenn,

VIL DU BIDRA LITT EKSTRA FOR HEMING LANGRENN?

 Uansett hva svaret på dette spørsmålet er: LES MER!

2018-12-11
erikchr

Til alle foreldre i Heming Langrenn,

VIL DU BIDRA LITT EKSTRA FOR HEMING LANGRENN?

Uansett hva svaret på dette spørsmålet er: les videre!

Heming Langrenn er avhengig av frivillig innsats fra foreldrene for at vi skal få det hele til å gå rundt og for å skape skiglede hos utøvere i alle aldre – fra skileik og opp til seniornivå.

Vi trenger nå DEG, som kan hjelpe til i arrangementskomitéen med våre sportslige arrangementer (Hemingrennet, Hemingstafetten, klubbmesterskap mv.). Ski-ferdigheter, god fysisk form eller spesielle forkunnskaper er på ingen måte nødvendig. Du kommer langt med en positiv innstilling!J

Det vi særlig trenger nå er en som kan ha hovedansvar for kafédriften på arrangementer, en brikkeansvarlig og en som kan bidra med å skaffe sponsorer til arrangementene våre. I tillegg hadde det vært ønskelig å få inn en person som kan bistå arrangementsansvarlig og på sikt overta denne oppgaven.

Å være med i arrangementskomitéen er en god arena for å møte hyggelige Heming-foreldre og utvide kontaktnettet i et miljø barna tilbringer mye tid i. 

Ønsker du mer informasjon, å bidra eller kjenner du noen du mener at vi bør kontakte; send en uforpliktende e-post (langrenn@heming.no ) eller ring arrangementsansvarlig Ellen-Sofie Terland (91731613) eller styreleder Dag Klaveness (92648045).

 

Vi vi vil gjerne ha med nettopp DEG!

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn