NYHET: Milsluker'n kundeklubb for Hemings medlemmer!

VIKTIG nyhet: Milsluker'n har opprettet kundeklubb og dere oppfordres til å registrere dere nå! Les videre og se vedlegg for å få det gjort i dag.

2019-02-25
haakonsb

Milslukern har opprettet ett kundeklubbsystem for alle sine samarbeidsklubber, og Heming har dermed fått sin egen kundeklubb hos Milslukern Sport. Dette systemet erstatter de gamle papirkortene, som dermed ikke er gyldige lenger. Alle medlemmer, trenere og oppmenn må registrere seg i kundeklubben. De som ikke har gjort det, og som handler hos Milslukern, vil få beskjed om å registrere seg til neste gang de handler.

 

Grunnene til at det er viktig å registrere seg er:

- Du vil få Heming sine rabatter (10-30% avhengig av varegruppe)

- Kjøpet vil registreres på Heming som klubb, noe som kan føre til cashback til Heming langrenn.

- Man får tilgang til «min side» hvor man vil få kvitteringer fra alle kjøpene sine.

- Om ønskelig kan man få mulighet til å eksklusivt få tilsendt sms/epost med nyhetsbrev til medlemmene med bla. nyheter, spesielle tilbud, handlekvelder/uker, andre aktiviteter etc.  

 

Vedlagt følger ett vedlegg som beskriver rutine rundt registrering i denne kundeklubben, samt en flyer (en i word og en i pdf), hvor det følger en registreringslink og QR-kode som dere som dere bruker ved registrering. Vedleggene ligger helt i bunn som linker.

 

Hver enkelt registrerer seg med telefonnummer, og man må selv oppgi telefonnummeret sitt når de handler, slik at salget blir registrert mot klubben, og at dere får de rabattene dere har krav på.

 

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn