Milslukern - ny samarbeidspartner

Milslukkern er med på laget igjen

Klikk på LES MER

2021-11-03
Erik

Milslukern - ny samarbeidspartner

Vi har gleden av å informere om at Milslukern er tilbake som sponsor og samarbeidspartner for Heming langrenn. Etter 20 år med sportsbutikken på lag med Heming Langrenn har vi hatt ett års opphold i vårt samarbeid. Nå er vi tilbake i kjente spor.

Alle Heming-medlemmer vil  få minimum 20% rabatt på veiledende priser i butikken, hjelp til oppmåling av ski, kontroll av skipark og sliping av ski, sammen med vanvittig god kunnskap og service. I avtalen med Milslukern er det også forhandlet inn en kick back. Det vil si at Heming Langrenn får penger tilbake for omsetningen dere medlemmer bidrar med hos Milslukern. Disse pengene går rett tilbake til de skiglade barna vi har i klubben og sørger for at vi kan opprettholde et godt treningstilbud med tilhørende lav treningsavgift.

For at dere skal få tilgang til rabatt og for at Heming skal få avtalt kick back, er det en viktig forutsetning at alle registrerer seg som Heming medlem i kundeklubben hos Milslukern. Registrering kan foretas her: https://www.milslukern.no/klubbmedlemskap/99900029

Husk å registrere telefonnummer til alle i familien som handler sportsutstyr ettersom handelen blir registrert opp mot nummeret man oppgir i ved kassen.

Vi har i tillegg fått et samarbeid med den norske skiprodusenten Madshus, som gjør at vi får mulighet til å bestille produkter direkte fra fabrikken til egne rabaterte priser, med levering i Milslukerns butikk på Ullevål. Dette gjelder alt fra barneski til junior og racing ski, sko, staver etc. Disse produktene blir da håndplukket på fabrikken og spesialtilpasset din vekt, høyde og skiferdigheter. Dette gjelder flere modeller for våre medlemmer avhengig av behov og nivå. Bestilling fra Madshus gjøres i butikken på Ullevål.

 

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn