Heder og ære på årsmøtet

På årsmøtet i IL Heming tirsdag 26. mars ble det bl.a. delt ut hedersmerker til spesielle personer som hadde utmerket seg sist år. Og ikke minst ble orienteringsløperen Kasper Fosser tildelt Hemings toppidrettsstipend. Vi gratulerer alle verdige vinnere!

2019-03-29
einarhoved

Årsmøtet ble gjennomført i tradisjonell stil under Gunnar Stavnes' sedvanlige stødige ledelse. Tradisjon tro ble det delt ut flere hedersbevisninger til personer som hadde gjort seg spesielt bemerket i 2018 i kraft av sine roller som trenere, utøvere, tillitsvalgte eller for frivillig innsats for klubben. En oppsummering av vinnerne med utdrag av begrunnelsene er:

Hedersbevisning Person Utdrag fra begrunnelsene
Allsidighetspokalen Jakob Skajem (2005) Alpin, fotball og Tennis. Deltar på konkurransenivå i to idretter, samt har glede av en tredje idrett. Både trenere og lagkamerater snakker varmt om Jacobs deltagelse. Jacob har gode resultater.
Heming Råds Trenerpris Marie Ræder Haakonsen
(ALP / BAS / IPU))
BAS / ALP / IPU.Meget pliktoppfyllende med god arbeidsmoral. Hun er arbeidsom og alltid villig til å stille opp! Hun viser initiativ og er en dyktig trener, samtidig som hun er tålmodig og tolerant, noe som er viktig når hun arbeider med barn.
Toppidrettsstipend Kasper Fosser (ORI) Jr-VM: 3 medaljer; Gull langdistanse, bronse sprint, og ankermann og gull for Norge i stafetten. NM: 4 x Norgesmester i eldre junior (Mellom, lang, ultralang og natt). Satse videre mot sr-VM 2020
Hedersmerket Jon Mørland (FOT) 3 år i styret FOT, siste som leder. Bidratt til fotballbinger, samarbeidsavtale med FCK, og vært lagleder/trener for barnelag samtidig.
Hedersmerket Caroline Gedde-Dahl I styret i BAS siden 2011, sportsfaglig ansvar, utviklet trampoline, turn og parkour. Ansvar for Kneika som ble ferdigstilt i 2018.
Hedersmerket Tore Magler Wiggen (LAN) 4 år i LAN-styret, 3 år som leder, engasjert, samlende og visjonær. Jobbet mye med kommunikasjon, sponsorer og kultur.
Hedersmerket Johan Jebsen (LAN) LAN-styret siden 2014
Hedersmerket Nils Petter Fremming (ORI) Hovedtrener og arr.ansvarlig. Arrangert Råtass-løpet siden 2011, ivrig bidragsyter på løypelegging, speaker, samlinger, etc.
Hedersmerket Espen Clason (ALP) I alpinstyret siden 2012, først som økonomiansvarlig, og som leder fra 2016. Ivrig og engasjert med friske meninger. Bidratt til positiv utvikling av alpinavdelingen. 
Hedersmerket Tulla Onstad (IPU) IPU-styret siden 2009. Faglig dyktig, tålmodig og med et stort hjerte for idrett for alle. Hun var med på å starte minigruppen. Vært en drivkraft for å etablere et alpintilbud. Organisert overnattingsturer på Kikut, god og tett kontakt med bydelen. 
Representasjonsmedaljen Max Bakken (TEN) Representerte Norge i EM lag (som en av tre spillere) og EM individuelt (som en av to spillere) i 2018.
Representasjonsmedaljen Wilhelm Normannseth (ALP) FIS, Jr-VM feb 2019
Representasjonsmedaljen Bianca Bakke Westhoff (ALP) FIS/Ecup, Jr-VM feb 2019