Sportssjef Alpin Steve Skavik går til landslaget NSF

Steve Skavik takker for seg etter 12 år som Sportssjef for Heming Alpin og blir ny landslagssjef for world cup herrer i Norges Skiforbund. Heming gratulerer og takker for alt Steve har gjort for alpinavdelingen i IL Heming, og ønsker lykke til i NSF!

2019-04-25
einarhoved

Det er alltid vemod når markante Heming-personligheter tar avskjed med klubben.

Steve Skavik kom til Heming Alpin i stillingen som Sportssjef i 2007, og har siden den gang vært sentral i oppbygging og organisering av det sportslige tilbudet, og utformingen av den sportslige filosofien i alpinavdelingen, som har vokst fra 240 aktive utøvere i alle aldre til 572 utøvere under Steves ledelse. I denne perioden har Heming hatt flere utøvere som har vært innom landslaget i alpin, i siste sesong intet mindre enn 6 løpere. Steve mottok også Hemings trenerpris for 2011 (bildet).

Det var ingen hvem som helst som startet jobben i Heming i 2007. Steve kom den gang fra Norges Skiforbund med lang fartstid som langslagstrener fra både europacup- og verdenscuplaget i alpin. Han takker nå av i Heming regi og skal igjen tilbake til Norges Skiforbund som landslagstrener for worldcup herrer.

Vi ønsker å takke Steve for alt det han har stått for og gjort for alpinavdelingen og IL Heming, og ønsker han all lykke i fremtiden som landslagstrener. Vi i Heming satser på at han også vil kunne jobbe videre med noen av morgendagens alpinister fra Heming i landslagsregi.

Steve vil dette kvartalet ha en glidende overgang fra Heming til Skiforbundet, og styret i Heming Alpin vil i samråd med IL Heming sentralt umiddelbart starte prosessen rundt rekruttering av ny sportsjef til alpinavdelingen. 

Eventuelle spørsmål kan rettes til en av to undertegnede.

Einar Eide-Fredriksen                          Carl Petter Finne

Daglig leder, IL Heming                       Styreleder, Heming Alpin
einar@heming.no                               Carl.Petter.Finne@omp.no
Mob: 926 35 045                               Mob: 970 46 927