Sportssjef i Heming Tennis går til landslaget

Etter 14 år i Heming Tennis har Sportssjef Fredrik Lovén takket ja til tilbudet om å bli ny landslagsansvarlig i Norges Tennisforbund (NTF).

2019-06-20
einarhoved

Dette er selvfølgelig både litt trist for oss og en berømmelse for hva Fredrik og Heming Tennis har stått for og fått til de siste årene.

Fredrik kom til Heming i 2005 som trener etter en imponerende karriere som profesjonell tennisspiller og oppnådde bl.a. en verdensranking som nr. 365. I løpet av sin tid i Heming har han oppnådd høyeste utdanning fra NTF og Topptrener 2 fra NTNU. Han har vært med på å utvikle mange gode spillere i Heming og vært en sterk bidragsyter til å gi muligheter til collegetennis på høyt nivå. I tillegg til å være trener har han vært en viktig del av elitelaget som har oppnådd gode resultater. Han vil fortsatt ha kontakt med Heming og vi håper han finner tid til å fortsette på laget vårt.

Fredrik ble utnevnt som Sportssjef i Heming Tennis i 2016. Der har han vært ansvarlig for trenerne, utviklingen av sportsplanen og trenerutvikling som har bidratt sterkt til at vi er den klubben i Norge med flest aktive turneringsspillere og mange svært gode resultater på nasjonalt og internasjonalt nivå.  

Vi ønsker å takke Fredrik for alt det han har stått for og gjort for tennisavdelingen og IL Heming, og ønsker han all lykke i fremtiden som landslagstrener. Han vil også jobbe videre med flere av morgendagens tennisspillere fra Heming i landslagsregi.

Fredrik vil fortsette i Heming frem til 1. september og vil sammen med oss sørge for at oppstarten til høsten og sportstilbudet til våre medlemmer er godt tatt vare på. Styret i Heming Tennis vil umiddelbart starte prosessen rundt rekruttering av ny sportsjef til tennisavdelingen. 

Eventuelle spørsmål kan rettes til en av to undertegnede.

 

Ola Wessel-Aas                      Karin Hjelle Dalbak                                         

Styreleder, Heming Tennis      Daglig leder, Heming Tennis             

owa@taigafund.no                  karin@heming.no                               

Mob: 478 13 884                     Mob: 922 51 200