Ny sportssjef i Heming Alpin

Tidligere kollega vender tilbake til Heming Alpin.

 Jon Børre Lien er ansatt som sportsjef i Heming alpin fra januar 2020.

2019-10-07
mariannehoe

Etter en lang prosess der vi har vurdert en rekke sterke kandidater er det en glede for Heming Alpin å kunne meddele at vi har ansatt Jon Børre Lien (35) som ny sporstsjef.

 

Jon Børre Lien har solid og relevant utdannelse og erfaring. Utover en bachelor i trenerrollen fra Norges Idrettshøyskole har Jon Børre vært trener i over 12 år. Han startet sin trenerkarriere i Heming i 2007, hvor han var trener for forskjellige aldersgrupper, herunder blant annet Persbråten Alpin og Team Skistar. De siste fire årene har han vært landslagstrener for World Cup herrer.  

 

Jon Børre vil starte jobben som sportssjef i januar etter å ha avsluttet sitt nåværende arbeidsforhold med NTG Lillehammer. Vi er overbevist om at Jon Børre vil bidra positivt til å videreutvikle Heming Alpin på alle mulige områder og ser frem til å samarbeide med han fremover.

 

Jon Børre legger til: «Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på denne jobben, og være med på å utvikle klubben videre. Heming skal være en klubb som tar vare på sine medlemmer, skaper en god bredde og legger til rette for de som ønsker å nå toppen. Sammen med høyt kompetente trenere, ansatte, barn/ungdom og foreldre tror jeg vi kan få til veldig mye bra sammen.»