Hemings idrettsanlegg er stengt for organisert aktivitet!

STENGER NED ALT AV IDRETT I OSLO: Beskjeden vi fryktet og det aller siste vi trengte nå: Alt av organisert idrett for barn, unge og voksne er forbudt fra og med lørdag 23. januar kl 12:00. Det er også forbud mot alle typer arrangement, både inne og ute. 

Oslo kommune har stengt alle innendørs idrettsanlegg, men utendørs flater holdes åpne for egenorganisert aktivitet. Klikk les mer for utfyllende regler!

Hold avstand, hold dere friske - og vask hendene!

2020-03-13
einaref

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/nyhet/2021/alt-av-idrett-i-oslo-er-stengt/

Oslo kommune stenger alle utendørs og innendørs idrettsanlegg umiddelbart for all ORGANISERT idrett. Utendørs flater holdes åpne for egenorganisert aktivitet, men det er ikke tillatt med egenorganisert trening i større grupper. Du kan bruke utendørs anlegg på egenhånd sammen med din husstand/kohort eller nærkontakt. Unngå mer enn 5 personer i en gruppe og ha minst to meter avstand til andre kohorter/grupper. Anleggseiere kan velge å holde eget anlegg helt stengt.

 

NB: Alle er personlig ansvarlig for å følge gjeldende smittevernregler. Dersom det samles for mange mennesker på et anlegg samtidig, vil anlegget bli stengt.