Oppdaterte smittevernstiltak for Hemingbanen

Tirsdag 10. november ble det innført nye lokale regler i Oslo kommune, med ytterligere innstramming 26.nov. Dagens regler gjelder frem til 7. januar 2021. Alle detaljer kan leses på kommunens nettsider HER.

VIKTIG: Utendørs på Hemingbanen er det KUN tillatt med organisert eller uorganisert trening for barn og unge under 20 år, ikke voksne!

2020-10-30
einarhoved

Alle tiltak gjelder frem til 7. januar 2021. Vi forventer ny oppdatering fra kommunen rett etter nyttår

Alle må begrense antallet kontakter i løpet av en uke, men det er unntak for organisert trening for barn og unge under 19 år.

Vi i Heming er svært glade for at vi kan fortsette å tilby gode opplevelser for mange av de som trener på Heming! For at vi skal overholde reglene minner vi om at dagens unntak for idrett gjelder under aktiviteten, og altså ikke på vei til eller fra trening. 

Hemingbanen skal først og fremst benyttes til organisert aktivitet. Det er tillatt med egenorganisert aktivitet for barn og unge under 20 år, såfremt smittevernregelen om 1-meters avstand til andre overholdes.

Trening innendørs på Heming er kun for organisert aktivitet for barn og unge 13 år og yngre. 

Det skal ikke foregå aktivitet for voksne på steder som er åpne for barn og unge, inkludert utendørs!

 

Retningslinjer for trening

De tre hovedprinsippene for å bremse smittespredning er:

  • Om du føler deg syk – hold deg hjemme!
  • God hånd- og hostehygiene skal praktiseres på trening
  • Hold avstand og unngå nærkontakt utenfor trening

For øvrig:

  • Vi oppfordrer alle til å komme direkte til trening, og unngå opphold på Heming før eller etter trening. Kom fem minutter før treningen starter og forlat området så snart treningen er slutt.
  • Vi oppfordrer alle til å komme ferdig skiftet. Barna kan benytte garderobene til å legge fra seg yttertøy og skifte sko, men det oppfordres til å minimere bruken av garderober. Det er ikke lov å bruke dusj. Sjekk med din lagleder/trener hvilken garderobe som skal benyttes.
  • Alle må følge anviste regler for inngang til, og utgang fra, trening innendørs
  • Resepsjonen i Nye Heminghallen er underlagt regler om pliktig munnbind hvis ikke 1 meter avstand kan opprettholdes! 

Publikum: 
Det anbefales at det ikke er publikum til stede på treninger. Vi ønsker dessverre ikke publikum til stede hverken på treninger eller annet arrangement. Foreldre som leverer og henter barn, bes om å ikke oppholde seg på Hemings anlegg. Alle som er tilstede må registrere seg via opphengte QR-koder rundt om på anlegget.

Avstand:
Hold 1 meter avstand hele tiden unntatt under treningen. 

Ta vare på hverandre, vær en god representant for Heming og bidra til å holde idretten så trygg som mulig, så den kan være åpen for flest mulig i størst mulig grad.

Oslo kommune har myndighet til å innføre strengere restriksjoner enn dagens regler, og Hemings anlegg kan bli stengt på kort varsel ved brudd på smittevernregler! 
Vi ber alle om hjelp til å overholde regler så vi kan fortsette å tilby trening og glede i en annerledes hverdag! 

Tusen takk for hjelpen!