Metier OEC Academy utvikler IL Heming sine ansatte

IL Heming og Metier OEC Academy har inngått et samarbeid med mål om å skape mer idrettsglede gjennom kompetanseheving av ansatte i IL Heming

Vi gleder oss! 

2018-07-04
erlends

IL Heming er en organisasjon som mener at engasjerte og kompetente medarbeidere bidrar til å skape de trygge og utviklende arenaene som utøverne våre fortjener. Det skaper idrettsglede og grobunn for mange fremtidige stjerner.
IL Heming har det siste året hatt litt ekstra fokus både på sine ansatte og de frivillige. Vi har blitt mer samstemt om mål, arbeidsmiljø og deling av kompetanse.

Med et slikt fokus ser vi også utviklingspotensialer. Mye av vår arbeidshverdag omhandler ledelse av arrangement og prosjekter, og vi ser at det nå er hensiktsmessig å videreutvikle rutiner og beste praksis. I den forbindelse har vi fått med oss Metier OEC Academy til å løfte IL Heming innenfor prosjektstyring.

Metier OEC Academy har lang erfaring med sertifisering og kursing. Deres anerkjente kurs om prosjektledelse kan gjennomføres både i klasserom og nettbasert. 

Metier OEC er en totalleverandør av prosjektledelse som arbeider for å skape verdier for våre kunder og samfunnet for øvrig.
Vi bidrar til vellykkede enkeltprosjekter, og til at våre kunder gjennomfører gjentagende gode prosjekter.

Gode prosjekter bidrar til at virksomheter når sine mål, om det er en større idrettsforening eller et børsnotert konsern. Prosjekt som arbeidsform er derfor den arbeidsformen som vokser raskest, og i dag jobber over en tredjedel av alle sysselsatte i Norge i prosjekter.

Siden etableringen  har vi bygget opp en bred portefølje av tjenester, opplæring, sertifiseringer og systemer innenfor vårt fag. Vi besitter også landets fremste fagmiljø innen prosjektledelse, og totalen av dette gjør oss til den ledende leverandøren på dette viktige området både nasjonalt og internasjonalt.

Link til prosjektbloggen: www.prosjektledelse.no

Dette kurset får 20 stk IL Hemingansatte kostnadsfritt. Det vil gi oss og idrettsgleden i IL Heming et stort løft!

Bidraget fra Metier OEC vil gjøre hverdagen for ansatte og frivillige mer forutsigbar og enklere, og kurset vil gi utøverne til IL Heming flere og bedre opplevelser på våre arenaer.

Vi gleder oss til å sette i gang og takker Metier OEC for deres engasjement for idretten og IL Heming.