Metier OEC støtter IL Heming med kompetanseheving

Vi er stolte av å kunne si at Metier OEC er blitt en av våre samarbeidspartnere. Metier OEC støtter oss med fagkompetanse innen prosjektstyring, noe som uten tvil vil løfte vårt sportslige tilbud og gi medlemmer enda mer idrettsglede!

2018-11-12
erlends

Metier OEC Academy er Nordens største prosjektskole med tusenvis av deltakere på kurs som leder til internasjonale sertifiseringer og verdensledende studier.

IL Heming har et mål om å skape et godt sportslig tilbud for alle medlemmer, med forankring i idrettens verdigrunnlag. Vi mener at et godt sportslig tilbud skal gi store og små opplevelse av mestring, idrettsglede og være i et trygt miljø. Med 6000 medlemmer fordrer dette aktivitetstilbud i alle former og farger, fra daglige treninger, lokale cuper til internasjonale konkurranser. IL Heming legger derfor vekt på gode strukturer, et godt arbeidsmiljø og høy kompetanse i prosjektstyring.

Metier OEC er kjent for å ha hjulpet bedrifter i det private og offentlige i over 30 år med å styrke sin evne til å gjennomføre de riktige prosjektene innenfor rammene av god praksis i prosjektledelse. Metier OEC har det fremste fagmiljøet innen prosjektstyring. I tillegg til å være opptatt av fagmiljøet er Metier OEC opptatt arbeidsmiljøet. Med flere gode plasseringer på listen til «Great Place to Work», kan man trygt si at det ikke bare er fagmiljøet de er ledende på.

Metier OEC inspirerer oss i IL Heming og vi er stolt av å være deres samarbeidspartner. To organisasjoner med store likheter vil gjøre hverandre sterkere.

Med kurset «prosjektledelse» har Metier OEC bidratt til å løfte kompetansen til ansatte i IL Heming. Det var et krevende men spennende kurs, og hele 11 sportslige ledere og arrangementansvarlige ble til slutt sertifisert. En kompetanseheving som dette vil garantert løfte vårt sportslige tilbud og komme våre medlemmer til gode.

 

Metier OEC, takk for at dere bidrar til mestring, idrettsglede og et trygt miljø for utøvere i IL Heming