Velkommen til Nye Heminghallen

– Et hyggelig samlingssted for hele nærmiljøet!

Hallen inneholder bl.a. fire tennisbaner, trampoline- og flerbrukshall, og et stort treningssenter. I tillegg har vi flotte garderober, møterom og et kafé- og mingleområde med utsikt til banene. 

Den offisielle åpningen av Nye Heminghallen ble foretatt av byrådsleder Erling Lae 6. september 2009 og markerte en milepæl i klubbens historie. Hallen ble akkurat slik vi ønsket oss.

Kontakt Nye Heminghallen på telefon 22148590 for booking av tennisbaner eller trampolinehall!

Åpningstider resepsjon:

Mandag-torsdag: 09:00 – 23:00

Fredag:              09:00 – 22:00

Lørdag:              09:00 – 19:00

Søndag:              09:00 – 22:00

Trampolinehallen

Ønsker du å leie Hemings trampolinehall?

Hemings flotte trampolinehall kan leies av andre idrettslag og foreninger som ønsker en regelmessig leieavtale. Frem til påske 2019 har vi noe ledig enkelte hverdager på kvelden i tillegg til dagtid før kl 14 og helg.  Ta kontakt med resepsjonen i Nye Heminghallen for mer informasjon på telefon 22 14 85 90, tastevalg 2. Eller epost til Therese@heming.no.

For privatpersoner som ønsker å leie trampolinehallen har vi ledig i helgene. Leie må avtales på forhånd og det kreves at godkjent instruktør for sikring ved trampolinene er tilstede. Heming stiller med instruktør, og pris for en time inklusiv obligatorisk instruktør er kr 1550. Det kan være inntil 15 personer med i trampolinehallen med en instruktør. Kontakt resepsjonen på resepsjon@heming.no for å leie, eller telefon 22 14 85 90, tastevalg 2 for mer informasjon.

Dersom du ønsker å leie trampolinehallen til en aktiv bursdag ordner vi aktiviteten i trampolinehallen og deretter kan dere leie vårt lokale «Vrimle» for bespisning etc. Vrimle ligger i første etasje i Hemings nye klubbhus i nabobygget. Kontakt resepsjonen for mer informasjon; resepsjon@heming.no.

Se siste videoklipp fra Nye Heminghallen på YouTube finner du HER!