Trening for voksne med Heming Langrenn

Heming har ansatt den erfarne og svært kompetente Eivind Haakenstad Godli som trener for foreldre!

Hver onsdag KL 1815-1915, samtidig som barna har trening til vinteren.

Her er det bare å slenge seg med, her blir du sprek!

Påmelding:Kommer

2017-11-27
erlends

Heming Langrenn starter i november opp en ukentlig fellestrening for foreldre og andre voksne som vil trene langrenn. – Vi ønsker å legge til rette for at alle aldersgrupper i Heming Langrenn skal få oppleve skiglede og mestring, sier trener Eivind Haakenstad Godli til Langrenn.com.

 

Treningsfellesskap

Neste uke starter Heming Langrenn opp sitt nye tilbud om ”voksentrening” på ski. Det nye tilbudet tar sikte på å fange opp foreldre og andre voksne som ønsker å være med i et treningsfellesskap på ski. I første omgang legges det opp til en fellestrening på ca 60 minutter hver onsdag kveld, med fokus på ulike former for intervalltrening både på barmark og ski. –Vi opplever at mange foreldre og voksne i klubben har ønsket seg et treningstilbud også for deres aldersgruppe, gjerne mens deres egne barn er på trening. Dette ønsket prøver vi nå å imøtekomme med faste treninger hver uke, sier trener Eivind Haakenstad Godli.

 

Lavterskel tilbud

Heming håper med dette tilbudet å nå ut både til mosjonister som trener mye fra før, og personer som ønsker å komme i gang med skitrening. -I en travel hverdag kan det være vanskelig å sette av tid til trening. Ved å tilby en fast ukentlig fellestrening på 60 minutter håper vi å gjøre terskelen for å komme seg på trening litt lavere, sier Godli. Treningen vil bli lagt opp slik at alle kan være med, uavhengig av nivå. -Det fine med intervalltrening er at det er veldig lett å differensiere økten. Slik kan vi sikre at alle får god treningseffekt uavhengig av hvor god formen er, understreker treneren. Sesongavgiften for å få tilgang til fellestreningene vil bli holdt lav. –Vi ønsker å bygge bredde og få med mange deltakere. I forhold til mange kommersielle tilbud blir vårt opplegg svært konkurransedyktig på pris. Heming IL skal være en klubb for alle, understreker Godli.

 

Base på Hemingseter

Frem til snøen legger seg vil barmarkstreningen foregå i den velkjente Korketrekkeren, hvor løping med staver vil stå på programmet. Til vinteren vil fellestreningene foregå på ski i Holmenkollen. –Vi er svært privilegerte som tilgang på flott terreng og fantastiske løyper i umiddelbar nærhet til vår base på Hemingseter. Onsdag kveld vil være vår faste dag, og vi , og ha påpeker Godli.

 

Mulighet for utvidelse

Om satsingen viser seg å bli en suksess, vil Heming Langrenn utvide treningstilbudet til foreldrene. –I første omgang starter vi opp med en ukentlig fellestrening for å lodde interessen. Imidlertid er vi åpne for å utvide om tilbudet blir populært.  Blant annet ser vi for oss egne gruppetimer med skispesifikk styrketrening i våre lokaler på Hemingbanen, opplyser treneren.

 

På bakgrunn av dagens trend med friluftsliv, langrenn og utetrening satser Heming på at tilbudet vil bli populært blant voksne i nærmiljøet. -Vi håper at dette kan bli et tilbud som får folk opp fra sofaen og ut på ski i Nordmarka, avslutter Godli

 

* Ønsker du å være med på Heming Langrenn sine skitreninger for voksne? Påmelding kan gjøres på mail til erlend(at)heming.no


Samarbeidspartnere Heming Langrenn


Følg oss på

Facebook

Instagram