Hovedsamlingen på Skeikampen 07-10.12

Endelig, det nærmer seg hovedsamlingen på Skeikampen!! :) 

Vi skal i år bo på Thon Hotell,ha det supersoialt, gå Hemingstafetten og ha mange gode treninger! 

Dette kan ikke bli noe annet enn helt rått- den beste Skeisamlingen ever!

Velkommen 2005-Junior

2017-11-27
erlends

Samlingen på Skeikampen er en samling hvor svært mange har sin første skitur. Derfor legger vi vekt på teknikktrening, balanse og rolige turer. Høydepunktet er for mange Hemingstafetten som vi i år skal kjøre på lørdagen. Samlingen er mer enn bare trening, vi har også sosiale happenings, der utøverne får testet sine kreative egenskaper!:)

Målet med samlingen i år et at alle skal få et enda bedre treningsutbytte. Vi ønsker å ha med enda flere trenere til hver gruppe, slik at alle kan få gode tilbakemeldinger. Vi vil også kjøre teknikkvisning for alle grupper, der trenere gir tilbakemelding!

Vi tar i år med oss 2005 på turen, noe vi gleder oss veldig til! Det er bestilt over 140 plasser på Skeikampen, men vi er veldig mange, så her er det førstemann til mølla! Hver gruppe har fått andeler av antallet plasser, så det vil være like store muligheter for alle til å få plass.

Reglement

Tidligere år har det dessverre vært litt for mye uro og hærverk på samlingen. Heming Langrenn innførte derfor 2013/2014 en kontrakt utøveren må signere for å kunne bli med på turen.  Denne samlingskontrakten omhandler trivselsregler, og skal hjelpe utøverne å bli bevist over hvilke forventninger vi stiller til dem.  Se vedlagt dokument!

Sportssjef må ha en signert versjon senest ved påstigning på bussen.

Transport

Alle sammen reiser samlet i buss fra parkeringsplassen på Midtstuen torsdag 07.des (kl.16:00). Retur fra Skeikampen søndag 10.des (ca. kl.17:00). Nærmere informasjon om tidspunkter, romlister, treningsplaner og utstyrsliste legges på nett i god tid før samlingen.

Treningsplan
De forskjellige gruppene vil ha varierende opplegg for samlingen. Denne planen vil bli lagt ut i god tid.

På Skeikampen blir alle økter på ski, stort sett annenhver økt klassisk og skøyting. I tillegg vil det bli mye fokus på teknikk, også de yngste gruppene vil få tilbud om video gjennomgang.

Skolefri 

Siden samlingen er fra torsdag ettermiddag, vil det være nødvending å søke om fri fra skolen til fredag 08.12. Dette er utøverens ansvar, og det er viktig å være ute i god tid! Heming Langrenn har laget en søknad dere kan legge ved deres personlige søknad. Se vedlegg.

Overnatting/bespisning

Alle sammen bor i leiligheter (skitorget) ved siden av alpinbakken. Det blir servert frokost, lunsj og middag i hovedbygget. Det er utrolig viktig at vi tenker på hygiene når vi er der, og alle må vaske hendene før alle måltider. I leilighetene vi bor i er det mange på liten plass. Da er det også viktig at vi passer på tingene våre, og ikke roter. Dette er noe vi er veldig nøye på. Det vil hver kveld bli romsjekk

Sykdom/forfall - bindende påmelding

Påmeldingen er bindende og det gis ikke refusjon med unntak av sykdom (må melde innen 01.12). Da vil man få refundert utgifter til kost. Eventuelt kan løpere som står på ventelisten kjøpe plassen til dem som melder forfall. Løpere som står på ventelisten blir kontaktet av undertegnede hvis det blir ledige plasser.

Online påmelding med betaling

Alle som ønsker å være med på samlingen må ha betalt treningsavgiften til Heming Langrenn. 

Prisen er litt høyere i år ettersom vi må flytte oss til hotellet pga oppussing. Derfor dekker Heming noe av avgiften for hver utøver som blir med på samlingen!

Pris for å delta på samlingen vil dermed være kr 3 000,-

Dette inkluderer:

- Busstransport begge veier

- Overnatting 3 netter (Nytt av året er at vi bor på Thon Hotell!)

- Frokost, lunsj, middag og kveldsmat

- Trenere

- Administrasjon 

- Avgift for å gå i skiløypene

NB! DETTE MÅ FYLLES INN I KOMMENTARFELTET!

Har utøveren allergier eller noe annet vi må vite om? Fyll det inn i kommentarfeltet

Vi har mange 2-mannsrom. Har du person du gjerne vil bo med? Skriv det i kommentarfeltet


Samarbeidspartnere Heming Langrenn


Følg oss på

Facebook

Instagram