Samling på Løvlia 17-18 mars!

Heming reiser i tradisjon tro til Løvlia på samling.

I år er det 2006, 2007 og 2008 som kan bli med, vi har senger til hele 57 barn og 6 voksne.

Se de påmeldte i vedlegg

2018-02-28
erlends

Til barn i Heming langrenn født ’06,’07 og’08

 

Velkommen til Løvlia-tur!

17.-18. mars 2018

 

Påmelding:

 

HER

 

Endelig er det Løvlia-tur igjen! I år har vi plass til 57 barn og 6 voksne på turen.

Lørdag går vi fra Ringkollen til Løvlia. http://www.skiforeningen.no/marka/loyper/?id=228 Alle får gå i det tempoet som passer den enkelte, og det blir flere pauser underveis, slik at vi holder gjengen samlet og alle får tid til å drikke, ta av eller på klær, osv. På veien til Løvlia tar vi en lengre pause i Vassendvika i enden av Storflåtan og spiser medbrakt niste. Deretter går turen opp til myrene foran Løvlia. Der deler vi opp alle i lag og arrangerer en uhøytidelig ”Heming-stafett”.

Når vi kommer frem til Løvlia fordeles alle på rommene sine. Vi har laget romfordelingen på forhånd, og alle skal få komme på rom med noen de kjenner. Husk at vi er en stor gjeng og at noen av barna på turen er med for første gang og ikke kjenner så mange andre. Det er alles oppgave at alle skal være fornøyde når turen er over!

Deretter blir det hoppkonkurranse på Løvlia, før vi får servert middag. Etter middagen har vi spørrekonkurranser og premieutdeling. Klokken 23.00 skal det være stille i gangene!

Søndag er det frokost fra klokken 8.00, og så går turen til Skansebakken i Sørkedalen. Dersom det er kjørt opp løype, går vi via Oppkuven, en av Nordmarkas høyeste topper på 704 meter. Vi lager bål og griller pølser på veien. Husk varm genser og overtrekksokker til skistøvlene – hvis ikke blir det kaldt!

Når vi ankommer Skansebakken (parkeringen innest) blir barna hentet av respektive foreldre kl 1430.

Litt praktisk informasjon:

Avreise: OppmøteLørdag 17.mars kl 0945: Møt opp på parkeringsplassen ved Hemingbanen. Se etter bussen! Avreise kl 10:00.

 

Retur: Søndag kl. 14:30 fra Skansebakken (foreldre henter barna).

Mat:

Du må ha med matpakke og drikke i sekken til lørdag. På Løvlia får du middag og frokost søndag. De voksne tar med pølser til søndagen. De som vil ha med matpakke i tillegg, kan smøre denne på Løvlia søndag morgen. Husk å fylle opp drikkeflasken/termosen før vi drar søndag morgen. Husk å si fra om du har mat-allergier som vi må vite om.

Ski:

Vi anbefaler alle som kan å bruke skøyte ski. Det er vanskelige smøreforhold.

Dersom man ikke vil/kan bruke skøyteski så er det det forventet at alle møter med ferdig smurte ski lørdag morgen.

Bind ski og staver sammen med to remmer, og husk å merke ski og staver med navn.

Ryggsekk: Sekken må være god å ha på ryggen. Ikke ta med sovepose, sengetøy eller håndkle – alt dette får du på Løvlia. Maks 3 kilos sekk + drikke.

Klær: Vi skal være mye ute og snøen er normalt våt på denne tiden av året. Alle bør vurdere overtrekksokker til skistøvlene. Ta med ekstra votter og ullsokker, gjerne gamasjer, fleecegenser eller lett ullgenser, overtrekks-bukser og anorakk. Inne holder det med tynn trøye (som du også kan sove i), lette joggebukser og lette tøfler + tannbørste.

Alle ski, klær og sko må være navnet! Det blir fort rot på tørkerommet.

Lommepenger: Ta med litt lommepenger til lørdagsgodt som kan kjøpes på Løvlia (evt ta med hjemmefra). Mobiltelefon er ok.


Samarbeidspartnere Heming Langrenn


Følg oss på

Facebook

Instagram