Superski Vinterskiskole 2018

Superski arrangerer skiskole i vinterferien i Holmenkollen for alle født 2002-2009.

Superski stiller med sine vanlige dyktige trenere, og Hemings Kasper Stadaas og Fredrik Nilsen. Bli med!

2018-02-06
erlends

Superski arrangerer skiskole i vinterferien i Holmenkollen for alle født 2002-2009. Superski vil i 2018 dele opp alle skiskolene i alderen 9-12år og 13-16år. Dette for å sikre knallgode opplegg for alle aldersgrupper. Superski stiller med sine vanlige dyktige trenere, og Hemings Kasper Stadaas og Fredrik Nilsen. Bli med!

 

9-12år vil ha mer fokus på lek og moro på ski, kombinert med gode teknikktips og trening. 13-16år vil det bli enda litt mer spesifikk og seriøs trening med masse teknikkfokus og gode treningsøkter. For de eldste blir det også fokus på formfremkallende trening fram mot blant annet Hovedlandsrennet som går påfølgende helg. Det vil igjen innen 9-12år og 13-16år være inndelt i mindre årsgrupper. Alle trenerne på vinterskiskole er tidligere aktive eller fremdeles aktive skiløpere. De er med og sørger for en super skiskole med mye moro og lærerike dager. Bli med da vel!

 

Dato: 19.februar – 22.februar ( man-tors kl. 08.30-16.00)

Pris: 2499,-

Påmelding: For å komme til påmeldingsiden trykk HER

Alder: Deltageren må være født 2002-2009

Sted: Holmenkollen, med tilgang til dusj og garderober.

 

Hva inneholder vinterskiskolen: 
Vinterskiskolen byr på fire dager fylt med lærerike og spennende økter. Det blir fokus på terping av teknikk kombinert med morsomme konkurranser og skilek. De eldste deltagerne vil bli filmet for videoanalyse både på klassisk og skøyting, og vi vil systematisk gå igjennom dette i pausene. Videoanalyse er et veldig nyttig verktøy for å bedre teknikken, og deltagerne vil få mange gode innspill om de kan jobbe med videre. Det blir også en uhøytidelig 3kombinasjonskonkurranse med disiplinene slalom, hopp og langrenn. Det blir sosialt opplegg mellom øktene med diverse quiz, leker, konkurranser. I tillegg kommer vi til å ha noen faglige innslag med blant annet foredrag og gruppearbeid. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke i Holmenkollen vinterferien!

Se fullstendig program HER.

 

Trenere: Alle trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere. I tillegg har alle trenere god erfaring som trenere. Vi kan derfor garantere kompetente og dyktige trenere, og at deltagerne vil få god oppfølging og utbytte av å være med på Superski Vinterskiskole. Se mer om trenerne under trenerfanen eller HER

 

Utstyr: Det blir skitrening med både klassisk og skøyting. Se fullstending utstyrsliste HER

 

Samarbeidspartner:
Bjørn Dæhlie er med som hovedsamarbeidspartner på vinterskiskolen. De sørger for flotte premier og deltagerartikler.

 

Se evnt mer på www.superski.no

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn