Kickin the Drus 2019 - Oppstartsinfo

Heming Adrenalinsordinære vintertrening starter som tidligere informert i uke 2! Men før vi starter treningen må vi jo sparke i gang sesongen med alt det andre som skal besørge god sosial hygiene, tillit og trygghet...

2018-12-31
stevjes


Vi inviterer derfor alle sammen (kids og kidmakers) til Velkommen-til-gards-og-grill-a-long-pølsefest onsdag 2.1 kl 18-20 og torsdag 3.1 kl 18-20.

Vi har okkupert grillpaviljongen i skævven i Hyttliparken - shredder’s left der er det fint og flott. Se etter et beach-flagg med vår logo ved grillpaviljongen hvis du sliter…

Oppmøtemingling, pølsefest og bli-kjent-myldring:

Vi starter så smått opp spetakkelet med to-timers balubajazz-session. Dette skjer mellom kl 1800 og 2000 både onsdag 2. og torsdag 3. januar. Dagene skal vi bruke på hverandres ve og vel og å bli bedre kjent. Om det er nye bekjentskap eller revitalisering av allerede eksisterende ække så viktig bare vi gjør det.

Jasså..!
Håper samtlige så langt i år har gjort det upåklagelig bra og går all in for å toppe dette ytterligere. Jeg selv har ikke gjort det så bra som jeg burde, men samma det. Jeg tar det igjen på et fortreffelig smil. Vi gleder oss, dere gleder både dere selv og oss og da er det bare en ting å gjøre: Hooke opp akkurat som de to mute-grab’ene gjorde her før jul.

Bli kjent sa du?
I kraft av å være fete folk med fete klær og fete one-liners må vi besørge at nytilkomne havner innafor og føler seg fete og flotte på lik linje med oss selv. Ettersom alle nå er innpakket i ville outfits, enorme helmets og over-sized googles med sjukt høy alien-faktor er det en umulighet å begripe hvem som gjemmer seg bak…

BTW…
…så vær nøye med at ditt eget utstyr er tilpasset, anpasset, korrigert og korrekt i henhold til deg selv og for ditt eget beste. Skulle du ha behov for hjelp i tilknytning til dette så meld fra til oss trenerne så bistår vi gjerne.

Heming Adrenalinsordinære vintertrening starter som tidligere informert i uke 2! Det betyr at mandag 8. januar er første ordinære treningsdag. Alt av info, retningslinjer og praktiske detaljer får dere både i egen innboks(her) og på våre nettsider https://www.heming.no/Adrenalin/Toppmeny/Praktisk-info-og-vilkar.html. Denne infoen er vel verdt å berike seg selv og sine med!


Ære Være Været
HemAdr Avd. for Diagnostisk Epamekk & Reseptbelagt Cosplay